GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Κάλεσμα σε μαθητές, γονείς και καθηγητές για τη δεξίωση της 25ης Μαρτίου στην Ξάνθη

-Η εκδήλωση που πραγματοποιείται κάθε χρόνο πριν την παρέλαση θα... διαφέρει φέτος!  Κάλεσμα σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς να ...

-Η εκδήλωση που πραγματοποιείται κάθε χρόνο πριν την παρέλαση θα... διαφέρει φέτος! 

Κάλεσμα σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς να συμμετάσχουν στην καθιερωμένη δεξίωση που λαμβάνει χώρα λίγο πριν την μαθητική και στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου, απηύθυνε φέτος για πρώτη φορά ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης κ. Κώστας Ζαγναφέρης. 

Όπως εξηγεί, μιλώντας στον Ρ/Σ Ξάνθη FM100 και την εκπομπή Σχολιάζοντας την Καθημερινότητα, η εν λόγω εκδήλωση τα τελευταία χρόνια ακολουθεί μια φθίνουσα πορεία και συμμετέχουν σε αυτοί “οι ίδιοι και οι ίδιοι”. 

“Πρόκειται για τη δεξίωση μετά τη δοξολογία και λίγο πριν την παρέλαση, στην οποία κάθε χρόνο πήγαιναν μόνο οι Αρχές του τόπου όπως συνηθίζεται να λέμε, δηλαδή εμείς και εμείς. Αποφάσισα φέτος να αλλάξει αυτό και να γίνει η εκδήλωση πιο ανοιχτή και καλέσαμε να έρθουν εκπαιδευτικοί, μαθητές και γονείς. Μην φανταστείτε ότι θα κάνουνε κάποια πολυτελέστατη δεξίωση, πάντα στο πνεύμα των καιρών μας” σημειώνει μεταξύ άλλων ο κ. Ζαγναφέρης, εξηγώντας πως “αυτές οι εκδηλώσεις άρχισαν να φθίνουν. Εάν μας τιμήσει ο χώρος της εκπαίδευσης και δώσουν το παρών υπάρχουν σκέψεις του χρόνου να γίνουν ακόμη πιο ανοιχτές οι εκδηλώσεις ώστε να γίνουν κτήμα του λαού”. 

Φέτος στη δεξίωση έχουν καλεστεί μεταξύ άλλων οι σημαιοφόροι και παραστάτες των σχολείων που συμμετέχουν στην παρέλαση, εκπαιδευτικοί και οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια