GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Φύτευε χασισόδεντρα μέσα και έξω από το σπίτι του 26χρονος στην Καβάλα!

Αστυνομικοί ανακάλυψαν φυτεία «εσωτερικού χώρου» με έξι δενδρύλλια ύψους από 0,40 ως 0,80 εκατοστών στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, καθώς κ...

Αστυνομικοί ανακάλυψαν φυτεία «εσωτερικού χώρου» με έξι δενδρύλλια ύψους από 0,40 ως 0,80 εκατοστών στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, καθώς και ένα ξύλινο κουτί με ανάλογες προδιαγραφές για την ανάπτυξη των φυτών.

Ούτε εκατοστό από το πατρικό του σπίτι δεν άφηνε να πάει… χαμένο ένας νεαρός χασισοκαλλιεργητής! Σε ένα δωμάτιο που είχε διαμορφώσει ειδικά διατηρούσε μια μίνι φυτεία από έξι δενδρύλλια με την υδροπονική μέθοδο και στο θερμοκήπιο της αυλής είχε φυτέψει άλλο ένα με τον… παραδοσιακό τρόπο!

Οι πληροφορίες που δόθηκαν στους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Καβάλας, τους οδήγησαν στο σπίτι του 26χρονου στις Κρηνίδες όπου ανακάλυψαν την φυτεία «εσωτερικού χώρου» με τα έξι δενδρύλλια ύψους από 0,40 ως 0,80 εκατοστών στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο με φύλλα αλουμινίου, δυο λαμπτήρες πυράκτωσης και δυο μετασχηματιστές, καθώς και ένα ξύλινο κουτί με ανάλογες προδιαγραφές για την ανάπτυξη των φυτών.

Ακόμη, κατέσχεσαν δυο κλαδιά κάνναβης ύψους 0,50 και 0,80 εκατοστών που αποξήραινε ο νεαρός, ενώ στο εσωτερικό ενός θερμοκηπίου στην αυλή του σπιτιού βρήκαν άλλο ένα χασισόδεντρο ύψους 0,80 εκατοστών. Ο 26χρονος, που είχε συλληφθεί στο παρελθόν για ληστείες και κλοπές, οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας κατηγορούμενος για καλλιέργεια ναρκωτικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια