GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Εγκλωβισμένα τα ορεινά χωριά της Ξάνθης – Καλύφθηκαν από το χιόνι, κλειστά τα σχολεία

-Χωρίς ρεύμα και χωρίς θέρμανση οι δύο Αστυνομικοί που υπηρετούν τα σύνορα με τη Βουλγαρία -Το χιόνι ξεπέρασε και τα 2 μέτρα σε ορισμέ...

-Χωρίς ρεύμα και χωρίς θέρμανση οι δύο Αστυνομικοί που υπηρετούν τα σύνορα με τη Βουλγαρία
-Το χιόνι ξεπέρασε και τα 2 μέτρα σε ορισμένα σημεία 

Εγκλωβισμένα παραμένουν αρκετά από τα ορεινά χωριά της Ξάνθης, τα οποία έχουν καλυφθεί από χιόνι, που σε ορισμένα σημεία ξεπέρασε ακόμη και τα 2 μέτρα. 

Με απόφαση του Δημάρχου Μύκης, κ. Καπζά, τα σχολεία δεν θα λειτουργήσουν τη Δευτέρα καθώς οι άσχημες καιρικές συνθήκες παραμένουν.  

Χωρίς ρεύμα παραμένουν η Γλαύκη, η Πάχνη, ο Κένταυρος και ο Άγιος Κωνσταντίνος, ενώ το Δημάριο, οι Θέρμες και η Μέδουσα αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα. 

Οι δρόμοι σε αρκετά σημεία της ορεινής περιοχής παραμένουν κλειστοί, λόγω του χιονιού, ενώ σοβαρά προβλήματα υπάρχουν και με τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας. 

Χωρίς ρεύμα και θέρμανση οι Αστυνομικοί
Την ίδια στιγμή εγκλωβισμένοι στον Μεθοριακό Σταθμό του Αγίου Κωνσταντίνου χωρίς ρεύμα και χωρίς θέρμανση παραμένουν οι δύο Αστυνομικοί που υπηρετούν, και οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο σημείο με όχημα της ΕΜΑΚ. Συνάδελφοί τους από το Αστυνομικό Τμήμα του Εχίνου συγκέντρωσαν χρήματα ώστε να αγοράσουν μια σόμπα για να τη μεταφέρουν στο φυλάκιο του Μεθοριακού Σταθμού, το οποίο στερείται βασικών υποδομών, μόλις ανοίξει ο δρόμος. 

Κυκλοφορία με αλυσίδες
Από το 14ο χλμ Ξάνθης – Σταυρούπολης η κυκλοφορία των οχημάτων γίνεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.




Δεν υπάρχουν σχόλια