GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Εγκλωβίστηκαν 8 άτομα στην ορεινή Ξάνθη από τα χιόνια – Στιγμές τρόμου μέσα στο κρύο!

-Επιχείρηση της ΕΜΑΚ, Πυροσβεστικής και Αστυνομίας για τον απεγκλωβισμό τους -Σύγκρουση δύο εκχιονιστικών μηχανημάτων στα σύνορα από την...

-Επιχείρηση της ΕΜΑΚ, Πυροσβεστικής και Αστυνομίας για τον απεγκλωβισμό τους
-Σύγκρουση δύο εκχιονιστικών μηχανημάτων στα σύνορα από την πλευρά της Βουλγαρίας

Σε κίνδυνο βρέθηκαν 8 άτομα το Σαββάτο στην ορεινή περιοχή της Ξάνθης κοντά στη σύνορα με τη Βουλγαρία όταν εγκλωβίστηκαν στα χιόνια. 

Κάποιοι εκ των εγκλωβισμένων βρίσκονταν σε κτηνοτροφικές μονάδες καθώς και στην περιοχή Τσαλαπετεινός με τα Ι.Χ. τους οχήματα τα οποία ωστόσο είχαν ακινητοποιηθεί. 

Άνδρες της ΕΜΑΚ και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας σε συνεργασία με την Αστυνομία επιχείρησαν στις ορεινές περιοχές για τον απεγκλωβισμό τους. 

Στην περιοχή επικρατούσαν ιδιαίτερα δυσμενείς καιρικές συνθήκες, καθώς ήδη από την Παρασκευή το βράδυ οι δρόμοι καλύφθηκαν από χιόνι. Η πυκνή χιονόπτωση συνεχίστηκε και το Σάββατο με την κατάσταση να επιδεινώνεται. 

Παρόμοια εικόνα και στη γειτονική Κομοτηνή όπου χρειάστηκε η επέμβαση των Πυροσβεστών για τον απεγκλωβισμό δύο ηλικιωμένων από τα σπίτια τους.

Προβλήματα δημιουργήθηκαν και στα Ελληνοβουλγαρικά σύνορα, κυρίως από την πλευρά της Βουλγαρίας, όπου μάλιστα δύο εκχιονιστικά συγκρούστηκαν επί του γειτονικού εδάφους. 




Δεν υπάρχουν σχόλια