GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Άγριος καυγάς ανάμεσα σε δύο γυναίκες στο κέντρο της Ξάνθης για μια θέση... επαιτείας!

-Τσακώνονταν στην Πλατεία Ελευθερίας το πρωί της Παρασκευής για το ποια θα κάτσει  -Και οι δύο είχαν στην αγκαλιά τους από ένα ανήλικο π...

-Τσακώνονταν στην Πλατεία Ελευθερίας το πρωί της Παρασκευής για το ποια θα κάτσει 
-Και οι δύο είχαν στην αγκαλιά τους από ένα ανήλικο παιδί και ζητούσαν ελεημοσύνη από τους περαστικούς 

Άγριος καυγάς ξέσπασε το πρωί της Παρασκευής στην Πλατεία Ελευθερίας της Ξάνθης ανάμεσα σε δύο γυναίκες με μήλο της έριδος μια θέση... επαιτείας! 

Έχοντας στην αγκαλιά τους από ένα ανήλικο παιδί οι δύο γυναίκες βρέθηκαν λίγο μετά τις 11.30 στην Πλατεία Ελευθερίας, στο πεζοδρόμιο της συμβολής των οδών Μπροκούμη και 28ης Οκτωβρίου και άρχισαν να τσακώνονται για το ποια θα καπαρώσει τη θέση, που όπως φάνηκε από τον καυγά που ακολούθησε, μάλλον αποτελεί ένα πολύ καλό σημείο για επαιτεία. 

Τα αίματα άναψαν, χωρίς ωστόσο κάποια από τις δύο γυναίκες να κάνει πίσω, ενώ ο καυγάς προκάλεσε το ενδιαφέρον των περαστικών αλλά και των καταστηματαρχών που δραστηριοποιούνται εμπορικά στην περιοχή. Τελικώς και οι δύο, διατηρώντας πάντα στην αγκαλιά τους ανήλικα παιδιά, κάθισαν στο πεζοδρόμιο και άπλωσαν ένα χαρτόκουτο ζητώντας την ελεημοσύνη του κόσμου. Μετά από λίγη ώρα, και όταν η κίνηση των περαστικών άρχισε να πέφτει, οι δύο τους αποχώρησαν. 

Η επαιτεία, και δη η χρήση ανηλίκων ή ατόμων με ειδικές ανάγκες με στόχο την αποκόμιση μεγαλύτερου κέρδους, δεν αποτελεί ασυνήθιστο φαινόμενο για την περιοχή, μιας και τα τελευταία χρόνια παρατηρείται έξαρση των περιστατικών.  Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που κατά καιρούς κάνουν την εμφάνισή τους παιδιά των φαναριών, τα οποία ωθούν στην επαιτεία οι γονείς τους ή συγγενικά τους πρόσωπα, ή επαίτες με ειδικές ανάγκες κυρίως τις ώρες και ημέρες αιχμές που κυκλοφορεί περισσότερος κόσμος στην πόλη.  

Δεν υπάρχουν σχόλια