GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Αφέθηκαν ελεύθεροι οι 2 άνδρες που κατηγορούνται για τον βιασμό 21χρονης στην Ξάνθη

-Απολογήθηκαν επί ώρες στο Δικαστικό Μέγαρο Ξάνθης ενώπιον Ανακριτή και Εισαγγελέα -Τους επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι και αφέθηκαν προ...

-Απολογήθηκαν επί ώρες στο Δικαστικό Μέγαρο Ξάνθης ενώπιον Ανακριτή και Εισαγγελέα
-Τους επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι και αφέθηκαν προσωρινά ελεύθεροι

Ελεύθεροι προσωρινά αφέθηκαν οι 2 άνδρες, ηλικίας 35 και 29 ετών, που κατηγορούνται για τον βιασμό μιας 21χρονης φοιτήτριας το περασμένο Σάββατο στην Ξάνθη. 

Μετά από την πολύωρη απολογία τους ενώπιον Ανακριτή και Εισαγγελέα στο Δικαστικό Μέγαρο της Ξάνθης, οι δύο τους, που κρατούνται από την ημέρα της σύλληψής τους, αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Προέκυψε διαφωνία!
Εισαγγελέας και Ανακρίτρια δεν συμφώνησαν σχετικά με την προφυλάκιση ή μη των δυο κατηγορουμένων και τελικώς οι δύο νεαροί αφέθηκαν ελεύθεροι και τους επιβλήθηκε το μέτρο του κατ' οίκον περιορισμού ενώ για το εάν θα προφυλακιστούν ή όχι τελικά θα αποφανθεί το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών που αναμένεται να συνεδριάσει στο προσεχές διάστημα. 

Οι δύο κατηγορούμενοι ως γνωστόν είχαν οδηγηθεί το πρωί της Δευτέρας ενώπιον του Εισαγγελέα ωστόσο ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν μέχρι και την Πέμπτη. Από την ημέρα της σύλληψής τους κρατούνταν, ενώ κατά τη διάρκεια της απολογίας τους συγγενείς και φίλοι συγκεντρώθηκαν στο χώρο του Δικαστικού Μεγάρου αναμένοντας την απόφαση της Δικαιοσύνης.

Δείτε ακόμη: 
Ενώπιον της Δικαιοσύνης για βιασμό 2 άνδρες στην Ξάνθη – Τους κατήγγειλε 21χρονη!
Απολογούνται την Πέμπτη οι 2 άνδρες που κατηγορούνται ότι βίασαν φοιτήτρια στην Ξάνθη!

Δεν υπάρχουν σχόλια