GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Αποστρατεία ΣΟΚ για τον Γιώργο Γκοδοσίδη – Ανακοινώθηκε εντελώς ξαφνικά την Πέμπτη!

-Ο Αστυνομικός Διευθυντής απομακρύνεται από τη θέση που κατείχε μετά τις Κρίσεις της ΕΛ.ΑΣ. -Πολλοί ήταν αυτοί που θεωρούσαν ότι θα προα...

-Ο Αστυνομικός Διευθυντής απομακρύνεται από τη θέση που κατείχε μετά τις Κρίσεις της ΕΛ.ΑΣ.
-Πολλοί ήταν αυτοί που θεωρούσαν ότι θα προαχθεί στη θέση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή ΑΜΘ

Κεραυνός εν αιθρία η απόφαση περί αποστρατεύσεως του Αστυνομικού Διευθυντή Ξάνθης κ. Γιώργου Γκοδοσίδη. 

Ο κ. Γκοδοσίδης, που τυγχάνει ευρείας αποδοχής τόσο στην τοπική κοινωνία όσο και στις τάξεις των Αστυνομικών, συμπεριελήφθη εντελώς ξαφνικά το πρωί της Πέμπτης στους 20 Ταξιάρχους Γενικών Καθηκόντων που κρίθηκαν ως ευδοκίμως τερματίσαντες τη σταδιοδρομία τους  και οι οποίοι προάγονται στο βαθμό του Υποστρατήγου εκτός οργανικών θέσεων και θα αποστρατευθούν ύστερα από τριάντα 30 ημέρες συμπεριλαμβάνεται.

Όπως είναι γνωστό ο κ. Γκοδοσίδης επί θητείας του η Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης κλήθηκε να αντιμετωπίσει μερικά από τα πιο ειδεχθή εγκλήματα που σημειώθηκαν ποτέ στην περιοχή, τα οποία και διαλευκάνθηκαν άμεσα. Η φριχτή δολοφονία της Ζωής Δαλακλίδου αλλά και αυτή των δύο ηλικιωμένων γυναικών στα Κομνηνά της Ξάνθης είναι μερικές χαρακτηριστικές περιπτώσεις, οι οποίες υπό τον συντονισμό του Αστυνομικού Διευθυντή εξιχνιάστηκαν άμεσα. Ο ίδιος, παρών σε πλειάδα κοινωνικών δράσεων, διατήρησε μια ιδιαίτερα στενή σχέση με την τοπική κοινωνία επιδεικνύοντας φυσικά, ουκ ολίγες φορές, τη δέουσα ευαισθησία σε περιπτώσεις που έχριζαν ιδιαίτερης μεταχείρισης. 

Το έργο και η έως τώρα δράση του έχουν αναγνωριστεί ενώ σίγουρα παραμένει ένα μεγάλο ερωτηματικό ο λόγος για τον οποίον το Ανώτατο Συμβούλιο του Σώματος τον οδήγησε στην αποστρατεία.  

Περίμεναν να προαχθεί! 
Σε αντίθεση με την κρίση του Ανώτατου Συμβουλίου του Σώματος, πολλοί ήταν αυτοί στους κόλπους της Αστυνομίας που εκτιμούσαν πως η έως τώρα παρουσία του κ. Γκοδοσίδη θα σηματοδοτούσε την προαγωγή του στη θέση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή ΑΜΘ, κάτι που τελικώς ωστόσο δεν συνέβη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια