GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Κακοποιήθηκε βάναυσα σκύλος στο Θρυλόριο Κομοτηνής – Φέρει τραύματα από φτυάρι

-Αιμορραγεί από τα αυτιά και έχει σπασμένη άνω και κάτω γνάθο  Κακοποιημένος βάναυσα εντοπίστηκε την Παρασκευή στις 12.00 το μεσημέρι ...

-Αιμορραγεί από τα αυτιά και έχει σπασμένη άνω και κάτω γνάθο 

Κακοποιημένος βάναυσα εντοπίστηκε την Παρασκευή στις 12.00 το μεσημέρι στο Θρυλόριο Κομοτηνής ένας σκύλος, από εθελοντές της Φιλοζωικής. 

Το σκυλί έφερε τραύματα τα οποία προκλήθηκαν από φτυάρι ενώ μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο το ποιος ή ποιοι του τα προκάλεσαν. “Οι κάτοικοι που έσπευσαν μας ενημέρωσαν ότι δεν γνωρίζουν ποιος το έκανε, μόνο ότι κυκλοφορούν φήμες ότι έτρωγε κότες” αναφέρουν τα μέλη της Φιλοζωικής Κομοτηνής.  

Το τραυματισμένο ζώο μεταφέρθηκε άμεσα σε κτηνιατρείο της περιοχής, ενώ πλέον νοσηλεύεται σε υπό την επιτήρηση άλλου κτηνιάτρου της Κομοτηνής. Σύμφωνα με την ιατρική γνωμάτευση το σκυλί έχει σπασμένη άνω και κάτω γνάθο, μια μεγάλη τρύπα στον ουρανίσκο που ενώνεται με τη μύτη, ενώ αιμορραγεί από τα αυτιά. Για την αποκατάσταση των τραυμάτων απαιτείται ειδική επέμβαση η οποία θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη.  

“Παρακαλούμε θερμά, όσοι επιθυμείτε και μπορείτε να μας βοηθήσετε, να βοηθήσετε αυτό το δύστυχο και απροστάτευτο πλάσμα να σωθεί. Σας χρειαζόμαστε στο πλάι μας, ο αγώνας σωτηρίας του θα είναι δύσκολος. Τηλ. επικοινωνίας 6944620973 και 6948587887” αναφέρεουν τα μέλη της Φιλοζωικής. 


Δεν υπάρχουν σχόλια