GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ο Δήμαρχος Ξάνθης... “τρόλαρε” - Το έριξε στον χορό με μια βουβουζέλα στην Κ. Πλατεία (+VIDEO)

-Ανέβηκε στη σκηνή των καρναβαλικών εκδηλώσεων και... παρασύρθηκε από τον ρυθμό  Από τον ρυθμό και την τρέλα του καρναβαλιού παρασύρθ...

-Ανέβηκε στη σκηνή των καρναβαλικών εκδηλώσεων και... παρασύρθηκε από τον ρυθμό 

Από τον ρυθμό και την τρέλα του καρναβαλιού παρασύρθηκε ο Δήμαρχος της Ξάνθης κ. Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος, το μεσημέρι της Κυριακής κατά τη διάρκεια της παιδικής παρέλασης, που δεν φοβήθηκε να "τσαλακώσει" την εικόνα του. 

Ο κ. Δημαρχόπουλος, ανέβηκε στη σκηνή των εκδηλώσεων, και ενώ από κάτω είχε συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου – καρναβαλιστές και μη – που συμμετείχαν στο μουσικοχορευτικό πάρτι που είχε στηθεί στην Κεντρική Πλατεία της πόλης και... τρόλαρε! 

Πήρε μια βουβουζέλα με αέριο την οποία άρχισε να πατά φανερά ευχαριστημένος από την παιδική παρέλαση του φετινού καρναβαλιού, ενώ στη συνέχεια οι διασκεδαστές που βρίσκονταν πάνω στην σκηνή τον παρέσυραν σε έναν ξέφρενο χορό, ζητώντας μάλιστα από το συγκεντρωμένο πλήθος να τον χειροκροτήσει.  

Αφού επιδόθηκε σε μερικές επιδέξιες φιγούρες και δείχνοντας να το απολαμβάνει, ο Δήμαρχος αποχώρησε, ωστόσο οι σκηνές θα μείνουν σίγουρα αξέχαστες.

Δεν υπάρχουν σχόλια