GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Επιστρατεύτηκε... κοντάρι για τον Βασιλιά Καρνάβαλο της Ξάνθης – Δεν χωρούσε να περάσει (+VIDEO)

-Το πρόβλημα έγινε γνωστό λίγες μόνο ημέρες πριν τη μεγάλη Καρναβαλική παρέλαση  Ένα... κοντάρι επιστρατεύτηκε το μεσημέρι της Κυριακή...

-Το πρόβλημα έγινε γνωστό λίγες μόνο ημέρες πριν τη μεγάλη Καρναβαλική παρέλαση 

Ένα... κοντάρι επιστρατεύτηκε το μεσημέρι της Κυριακής κατά τη διάρκεια της μεγάλης Καρναβαλικής παρέλασης στην Ξάνθη για να μπορέσει το άρμα του Βασιλιά Καρνάβαλου να μπει μέσα στο κέντρο της πόλης. 

Πρόκειται για μια από τις φετινές αστοχίες γύρω από την οργάνωση του θεσμού, που συμπλήρωσε αισίως μισό αιώνα ζωής, καθώς το άρμα κατασκευάστηκε στα 5,5 μέτρα ενώ τόσο τα καλώδια της ΔΕΗ και του ΟΤΕ όσο και ο καρναβαλικός στολισμός κατά μήκος της 28ης Οκτωβρίου και της Βας Κωνσταντίνου βρισκόταν στα 5 μέτρα! 

Πρακτικά το άρμα θα ήταν αδύνατον να συμμετάσχει στην παρέλαση, και ως εκ τούτου έπρεπε να βρεθεί λύση. Τελικώς επιστρατεύτηκε ένα κοντάρι το οποίο σήκωνε τον στολισμό αλλά και τα καλώδια και άλλα εμπόδια που συναντούσε στο διάβα του άρμα, ώστε αυτό να μπορεί να διασχίζει τον δρόμο χωρίς άλλα παρατράγουδα. 

Όπως είναι γνωστό ο Βασιλιάς Καρνάβαλος κατασκευάστηκε φέτος στη Θεσσαλονίκη, ενώ το πρόβλημα που ανέκυψε σχετικά με το μέγεθός του προκάλεσε ποικίλα σχόλια, στο σύνολό τους αρνητικά γύρω από την φετινή οργάνωση των ΘΛΕ. Άξιο αναφοράς το γεγονός πως μαζί με ένα ακόμη άρμα, το Τσαρούχι πάνω στο οποίο ανέβηκε η Βασίλισσα του γλυκού, κόστισαν κάτι παραπάνω από 12.000 ευρώ και κατασκευάστηκαν και τα δύο στην συμπρωτεύουσα. 

Είναι η πρώτη φορά βέβαια που προκύπτει αντίστοιχο πρόβλημα, το οποίο έγινε αντιληπτό κυριολεκτικά στο παρά ένα, ενώ μέχρι και σήμερα δεν έχει γίνει σαφές το ποιος φέρει την ευθύνη. 



Δεν υπάρχουν σχόλια