GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ξυλοκόπησε με ρόπαλο ζευγάρι στον Ήφαιστο Κομοτηνής – Τους έκαναν το μαγαζί “καλοκαιρινό”

Συνελήφθησαν το Σάββατο 10-1-2015 τις πρώτες πρωινές ώρες, στον Ήφαιστο Ροδόπης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής και της...

Συνελήφθησαν το Σάββατο 10-1-2015 τις πρώτες πρωινές ώρες, στον Ήφαιστο Ροδόπης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 19, 19 και 17 ετών, διότι την 9-1-2015 το απόγευμα, λόγω προσωπικών διαφορών με 57χρονο ημεδαπό, μετέβησαν στο κατάστημα του, στον Ήφαιστο, στο εσωτερικό του οποίου βρισκόταν μια 53χρονη ημεδαπή, όπου ο ένας 19χρονος, με τη χρήση αυτοσχέδιου ροπάλου, προκάλεσε σωματικές βλάβες στον 57χρονο και την 53χρονη, ενώ οι άλλοι δύο δράστες προξένησαν φθορές στο κατάστημα. 

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής, όπου ο 57χρονος παρέμεινε για νοσηλεία, ενώ η 53χρονη αποχώρησε αφού της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Σημειώνεται ότι και οι τρεις δράστες έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές και συγκεκριμένα, ο ένας 19χρονος για κλοπές, ο άλλος 19χρονος για κλοπές, ληστεία, σωματικές βλάβες και φθορές και ο 17χρονος για κλοπές, ληστεία, εμπρησμό και φθορές. 

Σημειώνεται επίσης, ο 17χρονος δράστης την 16-12-2014, διέφυγε από το Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Αρρένων Στοιχειώδους Εκπαίδευσης Βόλου, όπου κρατούνταν. Κατασχέθηκε το αυτοσχέδιο ρόπαλο.   

Δεν υπάρχουν σχόλια