GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Βυτιοφόρο “πάτησε” Ι.Χ. στη Διομήδεια Ξάνθης – Υλικές ζημιές και στιγμές τρόμου για τους επιβάτες

-Τροχαίο ατύχημα με υλικές ζημιές το μεσημέρι της Δευτέρας στη Διομήδεια της Ξάνθης -Το βυτιοφόρο όχημα συγκρούστηκε με Ι.Χ. στο κέντρο ...

-Τροχαίο ατύχημα με υλικές ζημιές το μεσημέρι της Δευτέρας στη Διομήδεια της Ξάνθης
-Το βυτιοφόρο όχημα συγκρούστηκε με Ι.Χ. στο κέντρο του χωριού 

Στιγμές τρόμου έζησαν τρεις επιβάτες σε Ι.Χ. το μεσημέρι της Δευτέρας στη Διομήδεια της Ξάνθης όταν συγκρούστηκαν με βυτιοφόρο όχημα. 

Το τροχαίο σημειώθηκε στις 3.00 περίπου το μεσημέρι, όταν το βυτιοφόρο απομακρύνθηκε από πρατήριο υγρών καυσίμων το οποίο είχε μόλις εφοδιάσει. Το Ι.Χ. έβγαινε από παράδρομο στο κεντρικό δρόμο του χωριού, την επαρχιακή οδό Ξάνθης – Μαγικού. 

Το βυτιοφόρο όχημα κατά την οπισθοπορεία του συγκρούστηκε με το Ι.Χ. καταστρέφοντας το μπροστινό τμήμα του οχήματος. Βλέποντας το βυτιοφόρο να έρχεται προς τα πάνω τους οι τρεις επιβάτες του Ι.Χ., και οι τρεις γυναίκες, έχασαν τη γη κάτω από τα πόδια τους ενώ ακόμη και αρκετή ώρα μετά το τροχαίο έδειχναν φανερά αναστατωμένες. 

Υλικές ζημιές προκλήθηκαν και στο βυτιοφόρο όχημα ενώ στο σημείο κλήθηκε και έφτασε η Τροχαία καθώς και πραγματογνώμονες των ασφαλιστικών εταιριών. Για τα αίτια και τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το ατύχημα διενεργείται προανάκριση, ενώ από αυτό δεν υπήρξαν τραυματισμοί.  



Δεν υπάρχουν σχόλια