GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Συναντήσεις και επαφές ενόψει των εκλογών – Η δραστηριότητα του Κωνσταντίνου Μαλάκη (+ΦΩΤΟ)

Στα Κιμμέρια βρέθηκε την Πέμπτη ο υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Μαλάκης. Στη διάρκεια της επίσκεψής του είχε επαφές με τους κατ...

Στα Κιμμέρια βρέθηκε την Πέμπτη ο υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Μαλάκης. Στη διάρκεια της επίσκεψής του είχε επαφές με τους κατοίκους και συζήτησε μαζί τους τα θέματα που τους απασχολούν, τόσο τοπικά όσο και κεντρικά, καθώς η αγωνία για την επόμενη μέρα της χώρας και τη σταθερότητα που έχει ανάγκη, γίνεται αντιληπτή από όλους τους πολίτες.

Ο υποψήφιος βουλευτής συναντήθηκε επίσης με τους γέροντες της πόλης, στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του ΚΑΠΗ Ξάνθης. Αντάλλαξε ευχές με τους ηλικιωμένους και άκουσε τις δικές τους αγωνίες, ως συνταξιούχων, για την επόμενη μέρα στη χώρα και για την τύχη των παιδιών τους.

Το πρωί της Παρασκευής επισκέφθηκε τον ορεινό Δήμο Μύκης, όπου συζήτησε με τους κατοίκους για τα ιδιαίτερα προβλήματα της ορεινής περιοχής.

Το μεσημέρι ο Κωνσταντίνος Μαλάκης επισκέφθηκε την Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης. Συνομίλησε με τον Αστυνομικό Διευθυντή Ξάνθης Γιώργο Γκοδοσίδη για τα θέματα των ένστολων και της δημόσιας τάξης, που απασχολούν τόσο τα στελέχη και τους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ, όσο και τους πολίτες.

Εξάλλου, το απόγευμα της Παρασκευής, ο υποψήφιος Βουλευτής Κωνσταντίνος Μαλάκης, δεξιώθηκε τα ΜΜΕ της περιοχής σε ταβέρνα της πόλης. Με αρκετά χαλαρή διάθεση και φιλική κουβέντα σε ανεπίσημο τόνο, αντάλλαξε εκτιμήσεις για τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, τους μετέφερε το κλίμα που συναντά στις επαφές του με τους πολίτες ενώ τους ευχαρίστησε για το υψηλό και πολιτισμένο επίπεδο που επικρατεί στην Ξάνθη, στη σύντομη αυτή προεκλογική περίοδο.






Δεν υπάρχουν σχόλια