GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Στον φράχτη του Έβρο ο Σαμαράς - Αποκλείστηκαν τα τοπικά ΜΜΕ από την επίσκεψη!

Στις Καστανίες του Έβρου βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος τη ΝΔ κ. Αντώνης Σαμαράς συνοδευόμενος από τον Υφυπουργ...

Στις Καστανίες του Έβρου βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος τη ΝΔ κ. Αντώνης Σαμαράς συνοδευόμενος από τον Υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων και Βουλευτή Έβρου κ. Αλέξανδρο Δερμεντζόπουλο, τον Υφυπουργό Εξωτερικών κ. Άκη Γεροντόπουλο αλλά και τον Περιφερειάρχη ΑΜΘ κ. Γιώργο Παυλίδη. 

Ο κ. Σαμαράς ενημερώθηκε από τις στρατιωτικές αρχές για τη λειτουργία του αποτρεπτικού φράχτη που έχει στηθεί στη συνοριακή γραμμή με την Τουρκία, ενώ αντάλλαξε ευχές με τους Έλληνες στρατιώτες που υπηρετούν στο φυλάκιο. Μάλιστα ο ίδιος προχώρησε μέχρι τη συνοριακή γραμμή, επιθεωρώντας τα οχυρωματικά έργα.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του όμως στο φυλάκιο το επιτελείο του επέλεξε να αποκλείσει τα τοπικά ΜΜΕ, σε αντίθεση με το συνεργείο της ΝΕΡΙΤ που κάλυπτε την περιοδεία του κ. Σαμαρά, Αντίστοιχη συμπεριφορά δυστυχώς παρατηρήθηκε και κατά τη διάρκεια της παρουσία του Προέδρου της ΝΔ και στη Ροδόπη, όπου και πάλι υπήρξαν παράπονα και εντάσεις σχετικά με την "κάλυψη" της περιοδείας. 

Ο κ. Σαμαράς μεταξύ άλλων επισκέφθηκε το Ίδρυμα Χρονίως Πασχόντων «Ο Άγιος Κυπριανός» και το νεοαναγειρόμενο Γηροκομείο της Ιεράς Μητρόπολης Αλεξανδρούπολης, στους χώρους του οποίου ξεναγήθηκε από τον επιχώριο Επίσκοπο, Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμο.


Δεν υπάρχουν σχόλια