GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Στην Ξάνθη ο Π. Καμμένος - “Ο Σαμαράς θα πάει στην πολιτική του ερημία να γλιτώσει ο τόπος” (+VIDEO)

-Δήλωσε πως δεν υπάρχει πιο μνημονιακό κόμμα από το Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη -Αισιόδοξος για την είσοδο των ΑΝΕΛ στη Βουλή που θα...

-Δήλωσε πως δεν υπάρχει πιο μνημονιακό κόμμα από το Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη
-Αισιόδοξος για την είσοδο των ΑΝΕΛ στη Βουλή που θα έχουν ρυθμιστικό ρόλο, όπως ανέφερε 
-“Εάν η κα Γιαταγάνα θέλει να γυρίσει στα ψηφοδέλτια μας είναι καλοδεχούμενη και σήμερα”

Στην πόλη της Ξάνθης βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Πάνος Καμμένος, στο πλαίσιο περιοδείας του στη Θράκη, παρουσιάζοντας το ψηφοδέλτιο του κόμματος για τον Νομό της Ξάνθης και εξαπολύοντας επίθεση στον πρωθυπουργό της χώρας αλλά και στο Ποτάμι το οποίο μάλιστα χαρακτήρισε ως το πιο μνημονιακό κόμμα. 

Αιχμές για την περιοδεία Σαμαρά 
Σχολιάζοντας την πρόσφατη περιοδεία του Αντώνη Σαμαρά στη Θράκη ο κ. Καμμένος αναφέρθηκε στο γεγονός πως ο πρόεδρος της ΝΔ “προσπέρασε” την Ορεστιάδα γιατί είχαν συγκεντρωθεί εργαζόμενοι της ΕΒΖ που περίμεναν να διαμαρτυρηθούν. “Εμείς πήγαμε στον Βόρειο Έβρο,  ανεβήκαμε στο Διδυμότειχο, είδαμε τον Δήμαρχο, επισκεφθήκαμε το Νοσοκομείο Διδυμότειχου., είδαμε τις τεράστιες καταστροφές από την πλημμύρα του Έβρου. Μας υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Ορεστιάδας που μας εξέφρασε την πικρία του για το ότι την κοπάνησε ο Πρωθυπουργός ως κλέφτης από εκεί. Πήγαμε και στην ΕΒΖ και είδαμε τους εργαζόμενους και τη διοίκηση, συναντήσαμε τους τευτλοπαραγωγούς” σημείωσε ο ίδιος, για να προσθέσει πως “ένας Πρωθυπουργός που εκβιάζει και απειλεί τους πολίτες του είναι ένας Πρωθυπουργός επικίνδυνος για τη χώρα αυτό δεν έχω ξαναδεί πουθενά στον κόσμο, να υπάρχει Πρωθυπουργός που να απειλεί τους πολίτες. Ελπίζω να είναι απλώς πολιτική αγοραφοβία αλλά πολύ φοβάμαι ότι είναι αλαζονεία”. 

Άνοιγμα σε Γιαταγάνα 
Κατά την παρουσία του στην Ξάνθη ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ παρουσίασε τους υποψήφιους του κόμματος για την περιοχή, ενώ αναφέρθηκε στην εικόνα των ψηφοδελτίων πανελλαδικά. Μάλιστα τόνισε πως οι ΑΝΕΛ έχουν ανοιχτές τις πόρτες τους σε όλους όσοι συμφωνούν με τις θέσεις τους όχι όμως σε όσους ψήφισαν τα Μνημόνια, ενώ ταυτόχρονα απεύθυνε κάλεσμα σε Βουλευτές που έχουν αποχωρήσει να επιστρέψουν, λέγοντας πως είναι καλοδεχούμενοι.  

“Αυτοί που ψηφίσαν το μνημόνιο είναι ξεκάθαρο ότι πρόδωσαν τον κόσμο και τους πολίτες που τους ψήφισαν. Αυτοί που ψήφισαν Πρόεδρο της Δημοκρατίας είναι τελειωμένοι και στη συνείδηση του ελληνικού λαού και τη δική μας όσον αναφορά άλλους που επέλεξαν τον δικό τους δρόμο εμείς τους κάναμε προσκλητήριο αλλά εμείς με όρους δεν πρόκειται να συζητήσουμε. Είμαστε ένα κίνημα πολιτών στο οποίο όλοι έχουν την ίδια τύχη και στην ίδια γραμμή, δεν θα δημιουργήσουμε μεγάλες πολυθρόνες για να κάθονται κάποιοι και να παρακολουθούν. Οι πόρτες μας είναι ανοιχτές σε όσους συμφωνούν με την πολιτική μας θέση εκείνοι που προτιμούν την καρέκλα ή τον μισθό ή την αντιπαροχή μπορούν να πάνε σε άλλους χώρους που τα διαπραγματεύονται εμείς δεν τα διαπραγματευόμαστε” σημείωσε χαρακτηριστικά ο ίδιος για να προσθέσει πως  “δηλαδή για να σας δώσω ένα παράδειγμα, αν αύριο το πρωί η κα Γιαταγάνα για παράδειγμα η οποία γυναίκα δεν έχει ψηφίσει τίποτα το μνημονιακό ούτε Πρόεδρο της Δημοκρατίας, θέλει να έρθει στα δικά μας ψηφοδέλτια όχι αύριο αλλά σήμερα βεβαίως και είναι καλοδεχούμενη. Εάν μου πείτε όμως να έρθει ένας βουλευτής που έχει διαφορετική θέση από τη δικιά μας φυσικά και δεν έχει καμία θέση”. 

Συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ, ναι μεν αλλά! 
Ερωτηθείς σχετικά ο κ. Καμμένος διευκρίνισε πως οι ΑΝΕΛ, εφόσον μπουν στη Βουλή, θα συνεργαστούν με τον ΣΥΡΙΖΑ θέτοντας όμως κόκκινες γραμμές στα εθνικά ζητήματα οι οποίες σε περίπτωση που δεν τηρηθούν οι ΑΝΕΛ “θα ρίξουν την κυβέρνηση”. Μάλιστα διευκρίνισε πως στόχος δεν είναι απλά μια δικομματική κυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ αλλά μια πολυσυλλεκτική κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας που θα είναι πιο διεκδικητική. 

“Το βράδυ των εκλογών ο κ. Σαμαράς θα πάει στην πολιτική του ερημιά για να γλιτώσει ο τόπος. Να γίνει μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας όχι δικομματική, που θα είναι πιο ισχυρή για να διαπραγματευτεί. 

Οι υποψήφιοι του κόμματος 
Στην Ξάνθη, οι υποψήφιοι με τους ΑΝΕΛ όπως ανακοίνωσε και επισήμως ο κ. Καμμένος είναι οι   Γιώργος Μπαλτατζής, Διαμαντής Σκουλαρίκης, Μεχμέτ Αλή Ιλφάν, Χρηστός Παρασχούδης,  Γιάννης Πυρίλης.   

Δεν υπάρχουν σχόλια