GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Έσπασε τη σιωπή του ο Ευστρατίου μετά τους ΑΝΕΛ - “Δεν ανήκω σε κανένα κόμμα αυτή τη στιγμή”

-Συνέντευξη για τους λόγους της απομάκρυνσής τους από τον κόμμα του Καμμένου στον FM100 Τη σιωπή του έσπασε το πρωί της Τρίτης μέσω το...

-Συνέντευξη για τους λόγους της απομάκρυνσής τους από τον κόμμα του Καμμένου στον FM100

Τη σιωπή του έσπασε το πρωί της Τρίτης μέσω του ραδιοφωνικού αέρα του Ξάνθη FM100 και την εκπομπή “Σχολιάζοντας την Καθημερινότητα” ο πρώην πολιτευτής των ΑΝΕΛ κ. Χαράλαμπος Ευστρατίου, σχετικά με τους λόγους που τον απομάκρυναν από το Κίνημα του κ. Πάνου Καμμένου.

Όπως είναι γνωστό ο κ. Ευστρατίου συμμετείχε στις Εθνικές Εκλογές του 2012, κατά τη διάρκεια των οποίων το κόμμα του κ. Καμμένου βρέθηκε πολύ κοντά στο να καταλάβει την τρίτη θέση στον Νομό της Ξάνθης και να εκλέξει Βουλευτή με τον πρώην πολιτευτή μάλιστα να συγκεντρώνει τις περισσότερες ψήφους. Ήδη ωστόσο από τις Ευρωεκλογές ο κ. Ευστρατίου έχει δημοσίως απομακρυνθεί από το κόμμα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, στάση που διατηρεί στο ακαριαίο μέχρι και σήμερα. 

“Ξεκίνησαν διαφορετικά οι ΑΝΕΛ”
Ερωτηθείς σχετικά με τους λόγους που πλέον τον κρατούν μακριά από τους Ανεξάρτητους Έλληνες ο κ. Ευστρατίου ανέφερε πως “εκτιμώ ότι ο κ. Πάνος Καμμένος ενώ ξεκίνησε με μια άλλη ιδεολογία και ένα άλλο πνεύμα αυτό άρχισε να φεύγει και θέλοντας να μείνει στο προσκήνιο άρχισε αυτά που έλεγε στα εθνικά συνέδρια και την εθνική διακήρυξη να μην τα πρεσβεύει και από εκεί που λέγαμε ότι κανένας από αυτούς που ψήφισαν τα μνημόνια ή κατείχαν θέσεις εξουσία τα τελευταία 20 χρόνια δεν θα μπει στο κίνημα είδαμε πως μέσα σε μια νύχτα ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ άρχισε να βάζει μέσα ανθρώπους που η κοινωνία τους είχε αποβάλει από το πολιτικό προσκήνιο”. 

Μάλιστα, ο ίδιος αναφέρθηκε και στις δημόσιες τοποθετήσεις των στελεχών των ΑΝΕΛ αλλά και του κ. Καμμένου περί μετεκλογικής συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας πως “δεν μπορούνε να λέμε στην αρχή ότι δεν θα συνεργαστούμε με κανέναν και τώρα να βγαίνουν προεκλογικά και να λένε ότι θα συνεργαστούμε με τον ΣΥΡΙΖΑ. Τότε για ποιον λόγο να μην ψηφίσει ο κόσμος κατευθείαν τον ΣΥΡΙΖΑ;”. 

Εκλογές... οργής!  
Σχολιάζοντας το έως τώρα πολιτικό σκηνικό όπως αυτό έχει διαμορφωθεί προεκλογικά ο κ. Ευστρατίου ανέφερε πως οι τωρινές Εθνικές Εκλογές διαφέρουν αισθητά ποιοτικά από τις εκλογές του 2012, υπογραμμίζοντας πως “είναι εκλογές οργής και όχι λογικής. Ο κόσμος είναι ο οργισμένος και έτσι θα ψηφίσει και όχι με βάση τη λογική και αυτό ελπίζω να μην είναι καταστροφικό για τη χώρα μας. Όταν κάνουμε κάτι φορτισμένοι και νευριασμένοι τις περισσότερες φορές βγαίνει σε λάθος”. 

Παράλληλα ο κ. Ευστρατίου τονίζει πως τα κόμματα δεν έχουν αποβάλει “το παλιό και κατεστημένο, βάζοντας νέους ανθρώπους στα ψηφοδέλτια τους”, σημειώνοντας πως “ο κόσμος έχει βαρεθεί από τους πολιτικούς που είναι με όλους καλά. Ο κόσμος θέλει την αλήθεια, εγώ επειδή το κάνω, λέω κάθε φορά τα ίδια. Αυτοί που δεν τη λένε, κάθε φορά λένε άλλα πράγματα και ο κόσμος έχει μπερδευτεί”. Όπως διευκρινίζει ο ίδιος, την παρούσα χρονική περίοδο δεν υπάρχει κόμμα το οποίο να τον εκφράζει ώστε να πυκνώσει τις τάξεις του, εξηγώντας πως  “θα στεγαστώ εκεί που η ιδεολογία μου και όλα αυτά που πρεσβεύω όλα αυτά τα χρόνια θα μπορούν να γίνουν πράξη. Δεν είμαι σε κανένα κόμμα αυτή τη στιγμή”. 

Δεν υπάρχουν σχόλια