GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Σκληρό φονικό στο Φανάρι Κομοτηνής – Σκότωσε τον αδελφό του με ένα μαχαίρι σε καυγά!

Νεκρός από τα χέρια του αδελφού του έπεσε ένας νεαρός άνδρας το μεσημέρι της Πέμπτης στο Φανάρι της Κομοτηνής. Τα δύο αδέλφια για άγνω...

Νεκρός από τα χέρια του αδελφού του έπεσε ένας νεαρός άνδρας το μεσημέρι της Πέμπτης στο Φανάρι της Κομοτηνής.

Τα δύο αδέλφια για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους φαίνεται πως καυγάδισαν με τον έναν εξ' αυτών να επιτίθεται και να τραυματίζει θανάσιμα με ένα μαχαίρι τον αδελφό του. 

Οι Αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη του δράστη και επιχειρούν να ρίξουν φως στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία της περιοχής. 

Η σωρός του νεκρού μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Κομοτηνής και διενεργείται νεκροψία – νεκροτομή. Τραγικές φιγούρες οι γονείς των δύο νεαρών που δεν μπορούν ακόμη να συνειδητοποιήσουν το τι ακριβώς έχει συμβεί.

Τι αναφέρει η Αστυνομία: 
Συνελήφθη την Πέμπτη (22-1-2015) το μεσημέρι, στο Φανάρι Ροδόπης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, 31χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με πρόθεση.  

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 31χρονο, διότι ευρισκόμενος στην αυλή της πατρική του οικίας, στο Φανάρι Ροδόπης, μετά από διαπληκτισμό με τον 32χρονο αδερφό του και μεταξύ τους πάλης, τον έπληξε με μαχαίρι, στην κοιλιακή χώρα και το μηρό, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.   

Ο 32χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής. Βρέθηκε και κατασχέθηκε το παραπάνω μαχαίρι. 

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.  

Δεν υπάρχουν σχόλια