GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Σφοδρή σύγκρουση Ι.Χ. στην Ξάνθη – Στο Νοσοκομείο οι οδηγοί, σμπαράλια τα αυτοκίνητα (+VIDEO)

-Μεταφέρθηκαν με τραύματα μετά τη σύγκρουση στο Νοσοκομείο οι οδηγοί -Σημειώθηκε λίγο μετά τις 2.00 το μεσημέρι του Σαββάτου στην Ε....


-Μεταφέρθηκαν με τραύματα μετά τη σύγκρουση στο Νοσοκομείο οι οδηγοί
-Σημειώθηκε λίγο μετά τις 2.00 το μεσημέρι του Σαββάτου στην Ε.Ο. Ξάνθης – Λάγος το τροχαίο 

Σφοδρή σύγκρουση δύο Ι.Χ. οχημάτων σημειώθηκε λίγο μετά τις 2.00 το μεσημέρι του Σαββάτου στην Εθνική Οδό Ξάνθης – Λάγος λίγο μετά τα δημοτικά νεκροταφεία με δύο άτομα να καταλήγουν στο Νοσοκομείο. 

Διερχόμενο Ι.Χ. όχημα κινούμενο στο ρεύμα με κατεύθυνση την Ξάνθη συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με έτερο Ι.Χ. το οποίο εκείνη τη στιγμή έβγαινε από παρακείμενη επιχείρηση που διαθέτει προς πώληση μάρμαρα. Τα δυο οχήματα συγκρούστηκαν με τόση μεγάλη δύναμη που στο πρώτο εξ' αυτών σχεδόν όλο το μπροστινό τμήμα καταστράφηκε, ενώ έσπασε και ένα μεγάλο μέρος του παρμπρίζ. Σοβαρές υλικές ζημιές υπέστη και το δεύτερο όχημα στην δεξιά πλευρά του οδηγού. 

Οι δύο οδηγοί τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν από το ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο της Ξάνθης ωστόσο σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν φαίνεται να διατρέχουν κάποιο κίνδυνο. Το πρώτο Ι.Χ. ακινητοποιήθηκε στη μέση του οδοστρώματος με αποτέλεσμα να μην είναι εφικτή η ομαλή κυκλοφορία των οχημάτων. Στο σημείο κλήθηκε και έσπευσε η Αστυνομία με άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. να ρυθμίζουν την κυκλοφορία των οχημάτων στα δύο ρεύματα, ενώ το τρακαρισμένο όχημα μεταφέρθηκε προσωρινά στην άκρη του δρόμου. 

Επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή συνέδραμαν το έργο της Αστυνομίας βοηθώντας τόσο για την άμεση απομάκρυνση των οχημάτων όσο και για τον καθαρισμό του οδοστρώματος το οποίο γέμισε σπασμένα γυαλιά και πλαστικά από τα δύο οχήματα. Στο οδόστρωμα χύθηκαν και υγρά από το πρώτο αυτοκίνητο και προς αποφυγή νέων ατυχημάτων αρχικά τοποθετήθηκε χώμα πάνω στον δρόμο μέχρι να φτάσει η Πυροσβεστική και να πλύνει το σημείο του ατυχήματος. 

Άξιο αναφοράς το γεγονός πως στο εν λόγω σημείο πριν από λίγο καιρό ένας ηλικιωμένος ποδηλάτης είχε χάσει τη ζωή του, όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο Ι.Χ. ενώ κατά το παρελθόν έχουν σημειωθεί ουκ ολίγα ατυχήματα. 





Δεν υπάρχουν σχόλια