GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


“Προσπέρασε” την Ορεστιάδα ο Σαμαράς – Τον περίμεναν αγανακτισμένοι εργαζόμενοι της ΕΒΖ

Τον... Αντώνη Σαμαρά περιμένουν ακόμη να δουν οι κάτοικοι και οι Τοπικές Αρχές στην Ορεστιάδα του Έβρου, καθώς παρά το γεγονός πως ο ίδιο...

Τον... Αντώνη Σαμαρά περιμένουν ακόμη να δουν οι κάτοικοι και οι Τοπικές Αρχές στην Ορεστιάδα του Έβρου, καθώς παρά το γεγονός πως ο ίδιος είχε προγραμματίσει να επισκεφθεί την ακριτική πόλη κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στον Νομό αυτό δεν συνέβη πότε! 

Ο Πρόεδρος της ΝΔ αναμενόταν λίγο μετά τις 10.00 στην πόλη της Ορεστιάδας ενώ σύμφωνα με το πρόγραμμα που εξέδωσε η ίδια η Νέα Δημοκρατία, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην πόλη ο Πρωθυπουργός θα είχε “επικοινωνία με τους πολίτες και θα περπατούσε σε κεντρικά σημεία της πόλης”. Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν συνέβη ποτέ, μιας και ο ίδιος επέλεξε να προσπεράσει τελικώς την  Ορεστιάδα και να μεταβεί απευθείας στην Αλεξανδρούπολη ενώ την ίδια στιγμή σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ αγανακτισμένοι εργαζόμενοι της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης είχαν συγκεντρωθεί στην Ορεστιάδα κρατώντας πανό και περιμένοντας τον Πρωθυπουργό ώστε να του εκθέσουν τα προβλήματά τους. 

Η κίνηση ωστόσο του Πρωθυπουργού να παρακάμψει την Ορεστιάδα όπως ήταν φυσικό δεν έμεινε ασχολίαστη, ενώ προκάλεσε αντιδράσεις καθώς και αρνητικά σχόλια τόσο από τους κατοίκους της περιοχής όσο και τις τοπικές άρχοντες που ανέμεναν τον Πρωθυπουργό.  

Δεν υπάρχουν σχόλια