GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ξεκινούν οι χειμερινές εκπτώσεις τη Δευτέρα - Θα διαρκέσουν μέχρι το τέλος του Φεβρουαρίου

Στις 12 Ιανουαρίοιυ 2015 ημέρα Δευτέρα θα ξεκινήσουν οι πρώτες εκπτώσεις του χρόνου όπως ορίζει η νομοθεσία ενώ θα διαρκέσουν μέχρι και το...

Στις 12 Ιανουαρίοιυ 2015 ημέρα Δευτέρα θα ξεκινήσουν οι πρώτες εκπτώσεις του χρόνου όπως ορίζει η νομοθεσία ενώ θα διαρκέσουν μέχρι και το τέλος του Φεβρουαρίου 2015.

Επίσης την Κυριακή 18 Ιανουαρίου τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοικτά.

Οι εκπτώσεις μπορούν να διενεργούνται τέσσερις φορές τον χρόνο σύμφωνα με το νόμο 4177/2013. Κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων, εκτός από την αναγραφή της παλαιάς και της νέας μειωμένης τιμής των αγαθών και των υπηρεσιών επιτρέπεται και η αναγραφή του ποσοστού της έκπτωσης.

Σύμφωνα με τον ΕΣΘ οι εμπορικές επιχειρήσεις πρέπει να προσέξουν τα εξής:
Η αναγραφή διπλής τιμής, δηλαδή της παλαιάς (συνήθως διαγραμμένης) και της νέας τιμής των προϊόντων που πωλούνται με έκπτωση είναι υποχρεωτική.
Η αναγραφή ποσοστού έκπτωσης επιτρέπεται αλλά δεν είναι υποχρεωτική. Ανήκει στην διακριτική ευχέρεια της επιχείρησης εάν θα αναγράψει ποσοστό ή όχι.
Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί στην ακρίβεια των εκπτωτικών αναγγελιών προς τον πελάτη. Η κάθε παροχή πρέπει να ταυτίζεται και να ανταποκρίνεται προς την αναγγελία, οικονομικά, ποσοτικά και ποιοτικά.
Κατά την διενέργεια των τακτικών εκπτώσεων απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή γιατί οι κυρώσεις είναι αυστηρές.

Δεν υπάρχουν σχόλια