GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Παρουσίασε θέσεις και πρόσωπα ο ΣΥΡΙΖΑ στην Ξάνθη – Στην τελική ευθεία για τις εκλογές!

-Στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Elisso το απόγευμα της Τετάρτης  Τους υποψήφιους που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο του για τις Εθν...

-Στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Elisso το απόγευμα της Τετάρτης 

Τους υποψήφιους που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο του για τις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου παρουσίασε το απόγευμα της Τετάρτης ο ΣΥΡΙΖΑ στην Ξάνθη. 

Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Elisso λίγο μετά τις 7.30 με παρόντα μέλη και στελέχη του κόμματος τοπικά, καθώς και μέλη της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ που φώναζαν συνθήματα κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης κατά του Σαμαρά και του Βενιζέλου αλλά και των Μνημονίων. 

Την εκδήλωση συντόνισε η κα Αριάνα Παπαϊωάννου, γνωστή για την παρουσία και δράση της στον χώρο της αριστεράς επί σειρά ετών, η οποία μεταξύ άλλων ανέφερε πως έφτασε η ώρα της Αριστεράς, ενώ παρουσιάστηκε απόλυτα βέβαια για τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές.  Ακολούθως τον λόγο πήρε ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματος στην Ξάνθη ο οποίος επίσης παρουσιάστηκε ενθουσιώδης για τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές ενώ αναφέρθηκε και στο “πρωτόκολλο” που ακολουθούν οι υποψήφιοι. 

Όπως σημείωσε μεταξύ άλλων οι υποψήφιοι βουλευτές δεν λειτουργούν μεμονωμένα, για την προσωπική τους προβολή και νίκη, αλλά συλλογικά προς όφελος του κόμματος. Χαρακτηριστικά ανέφερε πως δεν τυπώνουν προσωπικό έντυπο προεκλογικό υλικό, αλλά ακολουθούν μια κοινή γραμμή και προεκλογική πορεία. 

Ακολούθησε η παρουσίαση των πέντε υποψηφίων του ψηφοδελτίου, με τον κάθε έναν ξεχωριστά να παίρνει τον λόγο και να τοποθετείται τόσο γύρω από την υποψηφιότητά του όσο και γύρω από την επόμενη ημέρα των εκλογών. Από την πλευρά του ο νυν Βουλευτής του κόμματος στην Ξάνθη κ. Ζεϊμπέκ Χουσεΐν προχώρησε σε έναν σύντομο απολογισμό του κοινοβουλευτικού του έργου. 

Πριν την έναρξη της εκδήλωσης σε γιγαντοοθόνη προβλήθηκε βίντεο με τις θέσεις και τις προτάσεις του κόμματος για την Περιφέρεια ΑΜΘ. 




Δεν υπάρχουν σχόλια