GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Συνεχίζει να μαγεύει ο παγωμένος καταρράκτης του Λειβαδίτη! Άρχισε να σπάει (+VIDEO)

Ένα μαγευτικό τοπίο συναντά κανείς τις τελευταίες ημέρες επισκεπτόμενος την ορεινή περιοχή του Λειβαδίτη της Ξάνθης, με το θερμόμετρο ...


Ένα μαγευτικό τοπίο συναντά κανείς τις τελευταίες ημέρες επισκεπτόμενος την ορεινή περιοχή του Λειβαδίτη της Ξάνθης, με το θερμόμετρο να δείχνει πολύ κάτω από τους -20 βαθμούς Κελσίου και τη φύση να δημιουργεί μοναδικά... έργα τέχνης! 

Ο καταρράκτης του Λειβαδίτη, ο μεγαλύτερος των Βαλκανίων, έχει μετατραπεί σε ένα γλυπτό από πάγο, καθώς έχει κρυσταλλωθεί ολόκληρος δημιουργώντας μαγευτικές εικόνες. Στον πάγο έχει παραδοθεί ευρύτερα η περιοχή, καθώς και το ρυάκι που προκαλείται από τον καταρράκτη με τους κατοίκους της περιοχής, αλλά και επισκέπτες, να σπεύδουν να δουν από κοντά τις εντυπωσιακές εικόνες που έχουν δημιουργηθεί.

Το Σάββατο δειλά, δειλά ο πάγος γύρω από τον καταρράκτη άρχισε να σπάει, με το παγωμένο νερό να έρχεται να προστεθεί στο εντυπωσιακό τοπίο της περιοχής. 

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν πάρει φωτιά με τον παγωμένο καταρράκτη, ενώ ένας ακόμη χρήστης ανέβασε στο facebook σειρά φωτογραφιών που απεικονίζουν την εικόνα της περιοχής όπως αυτή αποτυπώθηκε από τον φωτογραφικό του φακό την Παρασκευή. Εντυπωσιακές είναι οι φωτογραφίες που ανέβηκαν και στο λογαριασμό "Δασικό Χωριό Ερύμανθου" στο facebook και απεικονίζουν τον καταρράκτη το Σάββατο όταν και ο πάγος έχει αρχίσει να σπάει.




ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΔΩ
ΠΗΓΗ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια