GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Οι πρώτοι υποψήφιοι με το ΠΟΤΑΜΙ – 4 ονόματα στη λίστα για τον Νομό της Ξάνθης

Την «ομάδα κρούσης» που θα δώσει τη μάχη από την πρώτη γραμμή με στόχο το Ποτάμι να λάβει την τρίτη διερευνητική εντολή, επιλέγει ο επικ...

Την «ομάδα κρούσης» που θα δώσει τη μάχη από την πρώτη γραμμή με στόχο το Ποτάμι να λάβει την τρίτη διερευνητική εντολή, επιλέγει ο επικεφαλής του κόμματος, Σταύρος Θεοδωράκης.

Σύμφωνα με την Εφημερίδα ΕΘΝΟΣ ήδη έχουν «κλειδώσει» οι 200 πρώτοι υποψήφιοι μετά από πρόταση της Συντονιστικής Επιτροπής του Ποταμιού που όργωσε το προηγούμενο διάστημα το λεκανοπέδιο και την περιφέρεια.

Μέσα στις επόμενες μέρες ο κ. Θεοδωράκης επιδιώκει να ολοκληρώσει την επιχείρηση-συγκρότηση των ψηφοδελτίων, ώστε να προχωρήσει σε ανακοινώσεις πριν από την προθεσμία κατάθεσης των λιστών και το Επικρατείας.

Στην περίπτωση της Ξάνθης στη σχετική λίστα παρουσιάζονται 4 ονόματα ήτοι οι Κραβαρίτου Κ. , Αμπατζή - Μπεζάζη Α., Ιατράκης Ι., Μουρούτσος Σ.

Στη λίστα των 200 περιλαμβάνονται υποψήφιοι που προέρχονται και από τον χώρο της Αριστεράς αλλά και από τον χώρο «δεξιά» του Ποταμιού, ενώ η πλειοψηφία συμμετέχει για πρώτη φορά.

Ποτάμι: Υποψήφιοι και από τις δύο όχθες
Ο ίδιος ο επικεφαλής του Ποταμιού έχει αποφασίσει να δώσει τη μάχη ως υποψήφιος στο «νησί του» και συγκεκριμένα στα Χανιά - η δεύτερη επιλογή του λέγεται ότι θα είναι η Β' Αθήνας.
Βουλευτές στη μάχη.

Ανάμεσα στους 200 υποψηφίους (εάν γίνουν θα είναι ελάχιστες οι αλλαγές και θα αφορούν στη μετακίνηση σε άλλη εκλογική περιφέρεια) είναι τέσσερις νυν βουλευτές: η Νίκη Φούντα (προερχόμενη από τη ΔΗΜΑΡ, κατεβαίνει στην Αιτωλοακαρνανία), η Κατερίνα Μάρκου (Β' Θεσσαλονίκης), Πέτρος Τατσόπουλος (Β' Αθήνας), Γρηγόρης Ψαριανός (Β' Αθήνας), ενώ ο Σπύρος Λυκούδης εκτιμάται ότι θα οριστεί επικεφαλής στο Επικρατείας.

Τη μάχη με το Ποτάμι στην Α' Αθήνας θα δώσει η πρώην ευρωβουλευτής, Αννυ Ποδηματά, στο Ηράκλειο ο επίσης πρώην ευρωβουλευτής Σπύρος Δανέλλης, στη Β' Πειραιά ο Γεράσιμος Γεωργάτος (προερχόμενος από τη ΔΗΜΑΡ), στη Ροδόπη ο πρώην βουλευτής Ιλχάν Αχμέτ, στη Β' Αθήνας η Αντιγόνη Λυμπεράκη, στη Β΄ Αθήνας ο Λυκούργος Λιαρόπουλος, στην Α' Θεσσαλονίκης η Νιόβη Παυλίδου (υποψήφια περιφερειάρχης με την Ελιά στις πρόσφατες εκλογές), στην ίδια περιφέρεια ο στενός συνεργάτης του Γιάννη Μπουτάρη και αντιδήμαρχος, Σπύρος Πέγκας, στην Κοζάνη η Ντόρα Τσικαρδάνη (ΜΕΤΑρρυθμιστές), στη Β' Αθήνας ο γνωστός σκηνοθέτης Γιάννης Κασπίρης, ενώ η συνεπώνυμη και συνονόματη της πρώην επιτρόπου, Μαρία Δαμανάκη (δικηγόρος) θα κατέλθει στο Ηράκλειο.

Στις ποταμίσιες λίστες συμμετέχουν αρκετοί υποψήφιοι ευρωβουλευτές, επιστήμονες και σε ξένα πανεπιστήμια, γιατροί, αγρότες κ.ά.

Δεν υπάρχουν σχόλια