GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Κλειστό Κολυμβητήριο και προσεχώς έργα στην Ξάνθη! Ξεκινά το μπάζωμα της πισίνας

-Βρίσκεται στη φάση της μελέτης των εργασιών και το έργο αναμένεται να δημοπρατηθεί άμεσα  Κλειστό παραμένει το Δημοτικό Κολυμβητήριο ...

-Βρίσκεται στη φάση της μελέτης των εργασιών και το έργο αναμένεται να δημοπρατηθεί άμεσα 

Κλειστό παραμένει το Δημοτικό Κολυμβητήριο της Ξάνθης στο οποίο αναμένεται, εκτός απροόπτου, να ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες μπαζώματος τμήματος της κολυμβητικής δεξαμενής. 

Όπως είναι γνωστό ο Δήμος σε συνεργασία με τους κολυμβητικούς συλλόγους αποφάσισε να προχωρήσει σε μια σειρά από παρεμβάσεις μέσα στον χώρο του Δημοτικού Κολυμβητηρίου, με πιο σημαντική αυτή του μπαζώματος της κεντρικής δεξαμενής, με στόχο να μειωθεί το λειτουργικό κόστος και να συνεχιστεί απρόσκοπτα η λειτουργία του Κολυμβητηρίου. 

Στις 19 Δεκεμβρίου το Κολυμβητήριο τέθηκε εκτός λειτουργίας, αρχικά λόγω των εορτών, και μέχρι και σήμερα παραμένει κλειστό μιας και το έργο βρίσκεται στο στάδιο της μελέτης και αναμένεται μέχρι το τέλος του μήνα να δημοπρατηθεί. Σύμφωνα μάλιστα με το σχετικό χρονοδιάγραμμα εκτιμάται πως μέσα στους επόμενους 2 μήνες θα ξεκινήσει η υλοποίηση του έργου, που μεταξύ άλλων θα περιλαμβάνει και την αλλαγή του δικτύου αποχέτευσης το οποίο παρουσιάζει φθορές. 

“Μετά από πολύωρες συναντήσεις των ανθρώπων του συλλόγου μας με τον Δήμαρχο και των Αντιδήμαρχο των τεχνικών υπηρεσιών, για τα προβλήματα λειτουργίας του κολυμβητηρίου, αποφασίστηκε μια «μίνι» ανακαίνιση” αναφέρει σε σχετική του ανακοίνωση ο Κολυμβητικός Σύλλογος “Ποσειδώνας” και τονίζει πως “βρισκόμαστε στη φάση της μελέτης των εργασιών, από τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου, η οποία θα ολοκληρωθεί τέλος Ιανουαρίου 2015 και αμέσως θα προχωρήσει ο Δήμος σε δημοπράτηση του έργου. Τον Φεβρουαρίου 2015 η δημοπρασία θα αναδείξει την εταιρεία κατασκευής και θα ξεκινήσουν αμέσως οι εργασίες.

 Οι εργασίες που θα γίνουν στο κολυμβητήριο είναι το μπάζωμα του βαθύτερου σημείου της δεξαμενής, αντικατάσταση των σωληνώσεων της ανακύκλωσης του νερού, καθαρισμός των φίλτρων νερού, αντικατάσταση και διόρθωση του υδραυλικού συστήματος, αντικατάσταση και διόρθωση του συστήματος θέρμανσης μικρής και μεγάλης δεξαμενής, αντικατάσταση παραθύρων οροφής για εξαερισμό και πολλές άλλες μικρές μεν απαραίτητες δε, παρεμβάσεις”. 

Στην μάλιστα ανακοίνωση μεταξύ άλλων υπογραμμίζεται πως “οι εργασίες αυτές είναι απαραίτητες για την λειτουργία του κολυμβητηρίου. Οι στοχευόμενες εργασίες που αποφασίστηκαν να γίνουν στην δεξαμενή και στο λεβητοστάσιο του κολυμβητηρίου, θα εξασφαλίσουν την απρόσκοπτη και άριστη λειτουργία του σε βάθος δεκαετίας”.

Δεν υπάρχουν σχόλια