GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Η γκάφα του ΣΥΡΙΖΑ! Το σλόγκαν θύμιζε Σημίτη

Άρον - άρον οι επικοινωνιολόγοι του ΣΥΡΙΖΑ απέσυραν το προεκλογικό σλόγκαν "Το μέλλον ξεκίνησε" μόλις συνειδητοποίησαν ότι ήταν ...

Άρον - άρον οι επικοινωνιολόγοι του ΣΥΡΙΖΑ απέσυραν το προεκλογικό σλόγκαν "Το μέλλον ξεκίνησε" μόλις συνειδητοποίησαν ότι ήταν ήταν το σύνθημα της προεκλογικής καμπάνιας του Κώστα Σημίτη το 2000!

Μάλιστα η Κουμουνδούρου σπεύδει να διευκρινίσει ότι το σύνθημα «Το μέλλον ξεκίνησε» αφορούσε μόνο το Διαρκές Προγραμματικό Συνέδριο του κόμματος που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο.

Έτσι μετά από συσκέψεις το νέο σλόγκαν είναι «Η ελπίδα έρχεται - η Ελλάδα προχωράει - η Ευρώπη αλλάζει» και το οποίο θα βρίσκεται σε κάθε σποτ, προεκλογική εκδήλωση, φυλλάδια και αφίσες. 

Διαρκής θα είναι η προβολή (μέσω σποτ) του δυνατού χαρτιού του, που είναι η πρότασή του, το κυβερνητικό του πρόγραμμα, το «Θεσσαλονίκη Plus», εν συγκρίσει μάλιστα με το πρόγραμμα της κυβέρνησης, που δεν είναι άλλο από το e-mail Σαμαρά προς την τρόικα.

Παράλληλα, άλλα σποτ θα είναι πιο στοχευμένα για συγκεκριμένες κοινωνικές ομάδες: αγρότες, συνταξιούχους, νέους και μικρομεσαίους. Όπως μας πληροφορούς πηγές από τον ΣΥΡΙΖΑ η καμπάνια θα είναι θετική, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση στην περίπτωση που η ΝΔ κάνει γκρίζα διαφήμιση.

Δεν υπάρχουν σχόλια