GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Στη Θράκη ο Σαμαράς – Υποσχέθηκε... γέφυρες και έβγαλες selfies με τους πολίτες (+VIDEO)

-Επισκέφθηκε το πιο φτωχό Δήμο της χώρας, άκουσε προβλήματα και υποσχέθηκε λύσεις  Τη διήμερη περιοδεία του στη Θράκη ξεκίνησε το π...

-Επισκέφθηκε το πιο φτωχό Δήμο της χώρας, άκουσε προβλήματα και υποσχέθηκε λύσεις 

Τη διήμερη περιοδεία του στη Θράκη ξεκίνησε το πρωί της Δευτέρας από την Αλεξανδρούπολη ο Πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς, πραγματοποιώντας σειρά επαφών και συνομιλώντας με πολίτες. 

Ο κ. Σαμαράς έφτασε νωρίς το πρωί στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης συνοδευόμενος από τους βουλευτές και Υπουργούς του Έβρου καθώς και τον Περιφερειάρχη ΑΜΘ κ. Γιώργο Παυλίδη. Λίγο μετά τις 12.00 βρέθηκε στις Σάπες της Ροδόπης όπου αρχικά συναντήθηκε με τον Δήμαρχο και ακολούθως περπάτησε για λίγο στον οικισμό συνομιλώντας με πολίτες. Μάλιστα κάποιοι εκ των κατοίκων πλησίασαν τον Πρωθυπουργό ζητώντας να βγάλουν μια... selfie μαζί του, κάτι που ο ίδιος δεν τον αρνήθηκε αλλά φάνηκε να το απολαμβάνει. Ένας ηλικιωμένος άνδρας πλησίασε τον κ. Σαμαρά και χαριτολογώντας του είπε πως “θα μας πάρουν τις καταθέσεις” με τον Πρωθυπουργό να γελά και να ανταπαντά πως “άρα με έχεις ακούσει και το έχεις καταλάβει”. 

Έταξε... γέφυρες! 
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας με το επιτελείο του μετέβη στον Δήμο Αρριανών και πιο συγκεκριμένα στα Φιλύρα, τον πιο φτωχό δήμο της χώρας όπου τον ανέμεναν ο νέος Δήμαρχος αλλά και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου. Μετά από μια σύντομη συνάντηση με τον Δήμαρχο, τον Βουλευτή της Ροδόπης κ. Ευρυπίδη Στυλιανίδη και τον Περιφερειάρχη ο κ. Σαμαράς συνομίλησε με καπνοπαραγωγούς που είχαν συγκεντρωθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου. 

Εκεί υποσχέθηκε μια σειρά από παρεμβάσεις για την ενίσχυση της παραγωγής του καπνού, ενώ ταυτόχρονα υποσχέθηκε έργα υποδομών για την περιοχή, όπως την κατασκευή δύο γεφυρών στα όρια του Δήμου, που αποτελεί αίτημα των κατοίκων καθώς και τη στελέχωση με προσωπικό της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, που αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα. 

Στη συνέχεια επισκέφθηκε κεντρικό καφενείο του οικισμού, όπου συνομίλησε με κατοίκους και φωτογραφήθηκε μαζί τους. 






Δεν υπάρχουν σχόλια