GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Έμεινε όρθιος ο Πανθρακικός (2-2) με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Έμεινε όρθιος ο Πανθρακικός! Αν και ο ΠΑΣ Γιάννινα προηγήθηκε δύο φορές με τον Μανιά, η ομάδα της Κομοτηνής πήρε το βαθμό (2-2) στους Ζωσι...

Έμεινε όρθιος ο Πανθρακικός! Αν και ο ΠΑΣ Γιάννινα προηγήθηκε δύο φορές με τον Μανιά, η ομάδα της Κομοτηνής πήρε το βαθμό (2-2) στους Ζωσιμάδες, με γκολ του Κάσες, ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή!

Μπορεί να έπαιζε με την πλάτη στον… τοίχο σχεδόν σε όλο το ματς ο Πανθρακικός, όμως έμεινε όρθιος στους Ζωσιμάδες! 

Η ομάδα της Κομοτηνής είδε τον ΠΑΣ να προηγείται δύο φορές με τον Μανιά (10', 57'), όμως κατάφερε να πάρει τον πολύτιμο βαθμό (2-2), χάρη σε γκολ του Κάσες στο 84’! Ο Χασομέρης είχε ισοφαρίσει αρχικά στο 49'. 

Το ματς
Μόλις δέκα λεπτά χρειάστηκαν για να… κουνηθούν τα δίχτυα στην αναμέτρηση, καθώς ο ΠΑΣ, ο οποίος είχε την κατοχή από το ξεκίνημα, στην πρώτη του καλή στιγμή πήρε το προβάδισμα με τον Μανιά. Από εκείνο το σημείο και έπειτα, ο ρυθμός του ματς έπεσε κατακόρυφα, ενώ καμία από τις δύο ομάδες δεν ήταν σε θέση να απειλήσει. 

Όμως, στο 38’ –και ύστερα από μία ωραία αντεπίθεση- ο Τσουκαλάς είχε τη μεγάλη ευκαιρία να κάνει δύο τα τέρματα των Γιαννιωτών, αλλά ο Αθανασιάδης είπε «όχι». Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή για το πρώτο 45λεπτο, με την ομάδα του Γιάννη Πετράκη να πηγαίνει προηγούμενη στα αποδυτήρια. 

Ό,τι έκανε ο ΠΑΣ στο ξεκίνημα του ματς, το ίδιο έπραξε και ο Πανθρακικός στην αρχή του δευτέρου μέρους, καθώς με τη συμπλήρωση τεσσάρων λεπτών, έφερε το ματς στα ίσα με τον Χασομέρη! Όμως, στη συνέχεια η ομάδα των Ιωαννίνων πήρε ξανά τα ηνία του ματς –αφού οι φιλοξενούμενοι οπισθοχώρησαν- και στην πρώτη της καλή στιγμή πήρε ξανά το προβάδισμα με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Μανιά (57’). 

Από ‘κει και πέρα, οι γηπεδούχοι έδωσαν περισσότερη βαρύτητα στα μετόπισθεν, δίνοντας χώρο στην ομάδα της Κομοτηνής, η οποία όμως δεν τον εκμεταλλεύτηκε σωστά, έχοντας μία «φλύαρη» κατοχή χωρίς να απειλήσει τον Βελλίδη. Όσο περνούσε η ώρα, οι παίκτες του Γιάννη Πετράκη έδειχναν επαναπαυμένοι, με αποτέλεσμα αυτό να το… πληρώσουν στο 84’ όταν ο Κάσες έκανε το 2-2, στη μεγάλη -και μοναδική- ευκαιρία που του παρουσιάστηκε! Μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι και έτσι ο Πανθρακικός έφυγε με το σημαντικό βαθμό. 

Οι συνθέσεις
ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Βελλίδης, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Ναδάλες, Ντάσιος, Μπέριος, Τσουκαλάς, Τσάβες (69’ Γιάκος), Ακόστα (71’ Σκόνδρας), Ίλιτς (81’ Κοροβέσης), Μανιάς. 

Στον πάγκο: Σωτηρίου, Αυγενικού, Στρούνα, Σαπαλίδης. 

Πανθρακικός (Ρόκα): Αθανασιάδης, Εμπό, Μελίσσης, Παπαγεωργίου, Μεχία, Ρομέου, Χασομέρης, Ντιγκινί (69’ Ζδράβος), Τσουμάνης, Τζάνης (87’ Λίτσκας), Ίγκορ (69’ Κάσες). 

Στον πάγκο: Πασχαλάκης, Αράμπα, Φραγκουλάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια