GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Άγριος καυγάς μέσα στο παζάρι της Ξάνθης – Συνεχίστηκε το “ξύλο” στα Επείγοντα του Νοσοκομείου

-Ο καυγάς ξέσπασε μέσα στην Πλατεία Εμπορίου και οι πρωταγωνιστές μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Άγριος καυγάς μέσα στον χώρο που πραγματ...

-Ο καυγάς ξέσπασε μέσα στην Πλατεία Εμπορίου και οι πρωταγωνιστές μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο

Άγριος καυγάς μέσα στον χώρο που πραγματοποιείται το παζάρι της Ξάνθης ξέσπασε το μεσημέρι του Σαββάτου.

Για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους ΡΟΜΑ από τα Κιμμέρια πλακώθηκαν μέσα στο παζάρι, με κάποιους εξ αυτών να χρησιμοποιούν ρόπαλα αλλά και σιδερογροθιές. Από τη σύρραξη τραυματίστηκαν 5 άτομα τα οποία και μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο, στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών.

Ο καυγάς ωστόσο δεν κόπασε και συνεχίστηκε στους διαδρόμους του Νοσοκομείου, με τον αριθμό των εμπλεκόμενων να αυξάνεται και να απαιτείται η επέμβαση της Αστυνομίας.

Ισχυρές Αστυνομικές Δυνάμεις έσπευσαν στην περιοχή επιβάλλοντας την τάξη, ενώ μέχρι και αργά το απόγευμα του Σαββάτου οι Αστυνομικοί παρέμεναν στο χώρο του Νοσοκομείου προληπτικά επιχειρώντας να κατευνάσουν τα πνεύματα.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει σαφής εικόνα γύρω από τον αριθμό των ατόμων που ενεπλάκησαν στον καυγά ενώ σύμφωνα με την αστυνομία οικογενειακές διαφορές και κάποιου είδους άτυπη βεντέτα πυροδότησε τη σύρραξη και τα όσα τραγικά ακολούθησαν. Οι Αστυνομικοί προχώρησαν σε συλλήψεις ενώ διενεργείται προανάκριση. 

Τι αναφέρει η Αστυνομία
Το Σάββατο στις 15.25 ομάδα ατόμων (ROMA) συνεπλάκησαν εντός του χώρου λαϊκής αγοράς Ξάνθης, για μεταξύ τους οικογενειακές διαφορές, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό 5 ατόμων, τα οποία διακομίστηκαν Γ.Ν. Ξάνθης για παροχή Α' Βοηθειών. Προανάκριση ενεργείται από το Α.Τ. Ξάνθης.

Δεν υπάρχουν σχόλια