GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Θρίαμβος για τη Skoda Ξάνθη στα Πηγάδια! "Βούλιαξε" και τον Παναθηναϊκό με 4-2 (+ΦΩΤΟ)

Νέα σπουδαία εμφάνιση και επιβλητική νίκη για την SKODA ΞΑΝΘΗ που έφτασε στο ευρύ 4-2 επί του Παναθηναϊκού την Πέμπτη στα Πηγάδια.  Οι...

Νέα σπουδαία εμφάνιση και επιβλητική νίκη για την SKODA ΞΑΝΘΗ που έφτασε στο ευρύ 4-2 επί του Παναθηναϊκού την Πέμπτη στα Πηγάδια. 

Οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου ήταν ανώτεροι από τον αντίπαλό τους, πήραν το προβάδισμα από την αρχή του αγώνα και κατάφεραν να προσθέσουν άλλη μία νίκη – την τέταρτη διαδοχική – στο ενεργητικό τους και βρίσκονται στην 5η θέση της βαθμολογίας με 24 βαθμούς μαζί με την Βέροια. 

Ο Δημήτρης Γούτας στο 3’, ο Θοδωρής Βασιλακάκης στο 16, ο Καρίμ Σολτάνι στο 52’ και ο Παντελής Καπετάνος στο 63’ σκόραραν για τους γηπεδούχους ενώ ο Καρέλης από τον Παναθηναϊκό μείωσε σε 2-1 και 4-2 αντίστοιχα. Δοκάρια είχαν οι Σολτάνι (2) και Καπετάνος.

Οι δηλώσεις των προπονητών
Γιάννης Αναστασίου (Παναθηναϊκός): «Συγχαρητήρια στην SKODA ΞΑΝΘΗ για τη δίκαιη νίκη της. Εμείς από την πλευρά μας σήμερα ξέραμε τι θα έπρεπε να κάνουμε, όμως δεν κάναμε τίποτα. Βρεθήκαμε να χάνουμε από το 15’ με δύο γκολ. Αναλαμβάνω προσωπικά την ευθύνη για την κακή εικόνα της ομάδας και θέλω να πω ένα μεγάλο συγνώμη από τον κόσμο μας που μας υποστήριξε τόσο θερμά. Δεν φανήκαμε αντάξιοι των προσδοκιών.»

Ραζβάν Λουτσέσκου (SKODA ΞΑΝΘΗ): «Σήμερα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και φανταστικό στην εξέλιξή του. Αντιμετωπίσαμε μία πολύ καλά οργανωμένη ομάδα, επιθετική που είναι ικανή να δημιουργεί ευκαιρίες. Σήμερα οι παίκτες μου είχαν πολύ ισχυρή θέληση για να κερδίσουν το παιχνίδι. Μπήκαν τέλεια στην αναμέτρηση και σκοράραμε δύο φορές πολύ γρήγορα. Το πρόβλημα ήταν μετά το 2ο γκολ όταν ίσως νομίζαμε ότι τα πράγματα θα ήταν πιο εύκολα. Και στην πρώτη φορά που αφήσαμε τον Παναθηναϊκό να δημιουργήσει ευκαιρία σκόραρε. 

Στο β’ μέρος μπήκαμε όπως στο πρώτο ημίχρονο με μία καλή στάση και πολύ επιθετικότητα χωρίς να δώσουμε χώρο στον αντίπαλό μας, σκοράροντας έτσι άλλα δύο γκολ και δημιουργώντας ακόμη 3-4 μεγάλες ευκαιρίες. Δεχθήκαμε ένα γκολ όταν προηγούμασταν με 4-1 και θα έπρεπε να αποφύγουμε αυτή την εξέλιξη αλλά με το σκορ αυτό πιστέψαμε ότι ήταν εύκολο. Ήταν ένα φανταστικό παιχνίδι με πολλές ευκαιρίες και γκολ από τη μεριά μας και με τρεις βαθμούς που αξίζαμε πάρα πολύ. Θέλω και πάλι να τονίσω πως αυτό έγινε εναντίον ενός πολύ καλού και οργανωμένου αντιπάλου. Ήμαστε μία πολύ οργανωμένη ομάδα και δουλεύουμε καλά με σωστή νοοτροπία, γεγονός για το οποίο είμαστε ευχαριστημένοι. Το κίνητρο για τον κάθε παίκτη είναι ότι ξέρει ότι μπορεί να παίξει σε κάθε παιχνίδι. Κάνοντας καλή δουλειά στις προπονήσεις έχω την δυνατότητα να επιλέξω ανάμεσα σε παίκτες που είναι "φρέσκιοι". Με καλή συμπεριφορά και επαγγελματισμό είναι φυσιολογικό να θέλουμε κάθε μέρα να βελτιωνόμαστε.»

Οι καλύτερες στιγμές
3’ Κόρνερ του Λουσέρο, κεφαλιά του Γούτα και 1-0.
5’ Κόρνερ του Νάνο κεφαλιά του Σίλντεφελντ μπλόκαρε ο Κυριακίδης.
13’ Από πλάγια ο Λουσέρο με εκτέλεση φάουλ πήγε να αιφνιδιάσει τον Στιλ αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.
16’ Ο Λουσέρο έκανε την παράλληλη πάσα από αριστερά, ο Σολτάνι σούταρε στο δεξί δοκάρι και η μπάλα στην συνέχεια έφτασε στον Βασιλακάκη που έκανε το νέο σουτ για να αποκρούσει ο Στιλ. Ο Μπέρτος προσπάθησε με νέο σουτ να σκοράρει όμως η μπάλα αποκρούστηκε από αμυντικό και ο Βασιλακάκης με νέο σουτ την έστειλε πρώτα στο δεξί δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα του Παναθηναϊκού κάνοντας το 2-0.
17’ Ο Καρέλης μέσα από την περιοχή με πλασέ έκανε το 2-1.
41’ Ο Κλέιτον έκανε την σέντρα αλλά το πλασέ του Σολτάνι πέρασε άουτ!
45’ Άστοχο το δυνατό σουτ του Ζέκα.
52’ Νέο κόρνερ του Λουσέρο από αριστερά και ο Σολτάνι με τακουνάκι σημείωσε το 3-1.
59’ Ο Πέτριτς δεν μπόρεσε να κάνει το 3-2, με τον Κυριακίδη που τραυματίστηκε στην συγκεκριμένη φάση να μπλοκάρει πάνω στην γραμμή
63’ Ο Παπαστεριανός πάσαρε στον Καπετάνο που με πλασέ σημείωσε το 4-1.
65’ Ο Καρέλης με προβολή μείωσε σε 4-2.
68’ Ο Πέτριτς έκανε την προσπάθεια αλλά ο Κυριακίδης τον σταμάτησε εντυπωσιακά.
72’ Ο Κυριακίδης μπλόκαρε την μπάλα από την προσπάθεια του Ντίνα.
80’ Εντυπωσιακή ενέργεια και σουτ από τον Καπετάνο με την μπάλα να αποκρούεται από το δοκάρι του Στιλ!
85’ Άστοχο σουτ του Κλωναρίδη.
87' Νέο δοκάρι για την SKODA ΞΑΝΘΗ με τον Σολτάνι.

Διαιτητές
Διαιτητής: Μάνταλος Σταύρος (ΕΠΣ Καβάλας)
Α' Βοηθός: Δημητριάδης Λάζαρος (ΕΠΣ Μακεδονίας)
Β' Βοηθός: Καραβασίλης Βασίλης (ΕΠΣ Καβάλας)
4ος Διαιτητής: Καλογερόπουλος Χαράλαμπος (ΕΠΣ Αθηνών)
Κίτρινες: 43’ Ζέκα, 44’ Καπετάνος, 44’ Σίλντεφελντ, 46’ Λαγός
Κόκκινη: -

Συνθέσεις
SKODA ΞΑΝΘΗ: Κυριακίδης, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Γούτας, Καρυπίδης, Φλίσκας (38’ λ. τρ. Παπαστεριανός), Βασιλακάκης (73’ Ομπόντο), Σολτάνι, Καπετάνος (80’ Ρούντι), Λουσέρο, Κλέιτον.
Παναθηναϊκός: Στιλ, Μπούρμπος, Κλωναρίδης, Σίλντεφελντ, Μέντες, Νάνο (63’ Χουχούμης), Λαγός (60’ Ντίνας), Ζέκα (60’ Δώνης), Πράνιτς, Καρέλης, Πέτριτς.
(sport-fm.gr / skodaxanthifc.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια