GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Καρέ καρέ η διάσωση των 30 λαθρομεταναστών στον Έβρο – Τους εγκατέλειψε διακινητής (+ΦΩΤΟ)

Κάτω από ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες κατέστη εφικτή η διάσωση των 30 λαθρομεταναστών που είχαν εγκλωβιστεί την περασμένη εβδομάδα στο πλημ...

Κάτω από ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες κατέστη εφικτή η διάσωση των 30 λαθρομεταναστών που είχαν εγκλωβιστεί την περασμένη εβδομάδα στο πλημμυρισμένο ποταμό του Έβρου. 

Η 4η ΕΜΑΚ συνέδραμε την Π.Υ. Διδυμοτείχου για έρευνα και διάσωση «λαθρομεταναστών» που είχαν εγκλωβιστεί στο ύψος του οικισμού Λαβάρων.

Πιο συγκεκριμένα, απέστειλε ένα πλωτό με πλήρωμα τρεις πυροσβέστες, λόγω της μεγάλης ορμής των νερών αποφασίστηκε το πλωτό να ξεκινήσει τις έρευνες 2 χλμ βορειότερα από τον οικισμό Αμορίου, μετά από έρευνες 3 ωρών περίπου, εντοπίστηκαν τα άτομα σε πλημμυρισμένο ανάχωμα από την ελληνική πλευρά. 

Αμέσως ξεκίνησε επιχείρηση απεγκλωβισμού τους η οποία ολοκληρώθηκε λίγο πριν πέσει το φως της ημέρας με την συνδρομή και πλωτού της Αστυνομίας.

Τα άτομα που απεγκλωβίστηκαν παρελήφθησαν από την ΕΛΑΣ ενώ δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες από πλήρωμα του ΕΚΑΒ που συνέδραμε. Οι πυροσβεστικοί υπάλληλοι επιχείρησαν υπό δύσκολες συνθήκες λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα και προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας.







Δεν υπάρχουν σχόλια