GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Η Μουφτεία Κομοτηνής “έντυσε” τους Λαθρομετανάστες της Ξάνθης – Έστειλε φορτηγό με ρούχα

-Τα ρούχα είναι ολοκαίνουρια και μάλιστα προέρχονταν από κατάστημα της Κομοτηνής το εμπόρευμα του οποίου βγήκε σε πλειστηριασμό  Ένα φ...

-Τα ρούχα είναι ολοκαίνουρια και μάλιστα προέρχονταν από κατάστημα της Κομοτηνής το εμπόρευμα του οποίου βγήκε σε πλειστηριασμό 

Ένα φορτηγό 3.5 τόνων γεμάτο με ολοκαίνουρια ρούχα απέστειλε την Τρίτη το πρωί η Μουφτεία Κομοτηνής στο Κέντρο Κράτησης Μεταναστών της Ξάνθης. 

Τα ρούχα είναι ολοκαίνουρια όπως έγινε γνωστό και μάλιστα προέρχονταν από κατάστημα της Κομοτηνής το εμπόρευμα του οποίου βγήκε σε πλειστηριασμό. 

Όπως αναφέρει η Εφ. Χρόνος, η Μουφτεία αποφάσισε να αγοράσει αυτό το εμπόρευμα και να το προσφέρει στους εκατοντάδες λαθρομετανάστες οι οποίοι φιλοξενούνται επί μήνες στο κέντρο κράτησης της Ξάνθης, που λειτουργεί εντός της σχολής αστυφυλάκων. Πρόκειται για ολοκαίνουρια ρούχα, μέσα σε κιβώτια και πάνω στις κρεμάστες τους.

Πουκάμισα, κουστούμια, παντελόνια και οτιδήποτε άλλο απαιτείται για την ενδυμασία των μεταναστών. Δεν είναι η πρώτη φορά που η μουφτεία αναλαμβάνει μία τέτοια πρωτοβουλία, καθώς αρκετές φορές απέστειλε ρουχισμό στους μετανάστες που φιλοξενούνταν στη σχολή αστυφυλάκων Κομοτηνής, όταν ακόμα αυτή λειτουργούσε ως κέντρο κράτησης. Απεύθυνε κάλεσμα στους πιστούς οι οποίοι έκαναν τις προσφορές τους ή επέλεγε να ενισχύσει την τοπική αγορά, αγοράζοντας από καταστήματα της πόλης μας ρουχισμό για τους λαθρομετανάστες.  

Δεν υπάρχουν σχόλια