GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Επιτέθηκαν στον Σύνδεσμο του ΠΑΟΚ στην Ξάνθη – Πέταξαν πέτρες, έσπασαν ένα Ι.Χ. (+VIDEO)

-Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες οι δράστες φορούσαν διακριτικά του Παναθηναϊκού  Πέτρες και μπουκάλια πέταξαν άγνωστοι μέχρι ...


-Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες οι δράστες φορούσαν διακριτικά του Παναθηναϊκού 

Πέτρες και μπουκάλια πέταξαν άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες το απόγευμα της Πέμπτης στον Σύνδεσμο Φίλων του ΠΑΟΚ επί της οδού Ηρώων στην Ξάνθη. 

Οι δράστες, σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες φορούσαν διακριτικά της ομάδας του Παναθηναϊκού ενώ επιχείρησαν να επιτεθούν και σε έναν περαστικό. Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Πας Γιάννενα μια ομάδα 20 περίπου ατόμων άρχισε να εκσφενδονίζει πέτρες προς το κτίριο που στεγάζεται ο Σύνδεσμος του ΠΑΟΚ ενώ παράλληλα με ένα ξύλινο ρόπαλο έσπασαν το τζάμι Ι.Χ. αυτοκινήτου που βρισκόταν παρκαρισμένο στην περιοχή. Ζημιές προκλήθηκαν και σε τζαμαρίες καταστημάτων.

Η άτυχη οδηγός του Ι.Χ. επιστρέφοντας στο σημείο που το είχε παρκάρει αντίκρισε τις καταστροφές, ενώ στο σημείο κλήθηκε και έσπευσε η Αστυνομία. Οι δράστες κατευθύνθηκαν αρχικά προς την Πλατεία Ελευθερίας, ενώ στη συνέχεια σκορπίστηκαν. 

Οι καταστηματάρχες αλλά και οι πολίτες που βρίσκονταν στην περιοχή βγήκαν έντρομοι στον δρόμοι προσπαθώντας να καταλάβουν τι ακριβώς είχε συμβεί. Στο σημείο έσπευσε και ο Αστυνομικός Διευθυντής Ξάνθης κ. Γιώργος Γκοδοσίδης, μιας και ήδη βρίσκονταν σε εξέλιξη προληπτικά μέτρα ασφαλείας στην πόλη από πλευράς των Αστυνομικών Αρχών για τον αγώνα της Skoda Ξάνθη με τον Παναθηναϊκό. 

Ένα πυροσβεστικό όχημα με τρεις άνδρες ανέλαβαν τον καθαρισμό του οδοστρώματος απομακρύνοντας τις πέτρες και τα σπασμένα μπουκάλια ενώ για λίγα λεπτά η οδός της Ηρώων από τη συμβολή της με την Τσιμισκή παρέμεινε κλειστή. 


Δεν υπάρχουν σχόλια