GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


1o Προσκοπικό Συνέδριο Περιφερειακής Εφορίας ΑΜΘ - «Με πυξίδα το Παιδί»

Την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί στην πόλη της Ξάνθης και συγκεκριμένα στο Επιμελητήριο Ξάνθης, το 1ο Προσκοπικό Συνέδριο της νέας Π...

Την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί στην πόλη της Ξάνθης και συγκεκριμένα στο Επιμελητήριο Ξάνθης, το 1ο Προσκοπικό Συνέδριο της νέας Περιφερειακής Εφορείας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης. 

Οι εργασίες του συνεδρίου θα ξεκινήσουν νωρίς το πρωί της Κυριακής και θα λήξουν το ίδιο βράδυ με τη συμμετοχή περίπου 80 ενηλίκων στελεχών της Προσκοπικής κίνησης της Περιφέρειάς μας.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει χαιρετισμούς, τις κυρίως εργασίες του Συνεδρίου με την αξιολόγηση του προσκοπικού έργου, τον προσδιορισμό των στόχων και ενεργειών για την επόμενη περίοδο και τέλος την ανάδειξη με ψηφοφορία μεταξύ υποψηφίων, των εκπροσώπων της Περιφέρειας Α.Μ.Θ. στην Γενική Συνέλευση του Ιδρύματος Σώμα Ελλήνων Προσκόπων για την διετία 2015-2016.

Το Προσκοπικό Συνέδριο, προσκοπικός θεσμός και απόδειξη της Δημοκρατίας στην πράξη που διέπει τη λειτουργία της Προσκοπικής Κίνησης, λειτουργεί κάθε δυο χρόνια (ή όποτε άλλο κριθεί απαραίτητο) με τη συμμετοχή όλων των βαθμοφόρων της Περιφερειακής Εφορείας.

Πληροφορίες: Σ. Στόικος  τηλ. 6993956668 

Δεν υπάρχουν σχόλια