GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Συνελήφθη ο 34χρονος που πυροβόλησε κατά λάθος τον φίλο του στο κυνήγι στην Ξάνθη

-Υπεβλήθη σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση ο 31χρονος κυνηγός που τραυματίστηκε  Στη σύλληψη του 34χρονου ο οποίος από λάθος χειρισμό π...

-Υπεβλήθη σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση ο 31χρονος κυνηγός που τραυματίστηκε 

Στη σύλληψη του 34χρονου ο οποίος από λάθος χειρισμό πυροβόλησε τον 31χρονο φίλο του κατά τη διάρκεια του κυνηγιού στην ορεινή Ξάνθη προχώρησαν το μεσημέρι της Κυριακής οι Αστυνομικοί. 

Οι δυο φίλοι είχαν βγει για κυνήγι, όπως συνηθίζουν, στην περιοχή κοντά στο Λυκοδρόμιο όταν κάτω από αδιευκρίνηστες μέχρι στιγμής συνθήκες και από απόσταση περίπου δύο μέτρων ο 34χρονος πυροβόλησε τον φίλο του τραυματίζοντάς τον σοβαρά στην βουβωνική χώρα. 

Παρά το αρχικό σοκ, ο 34χρονος μετέφερε αιμόφυρτο τον φίλο του στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης όπου υπεβλήθη σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση, με την κατάσταση της υγείας του να μην θεωρείται πλέον κρίσιμη παρά τον ιδιαίτερα σοβαρά τραυματισμό του νεαρού κυνηγού. 

Αρχικώς φαινόταν πως ο 31χρονος είχε τραυματιστεί μετά από εκπυρσοκρότηση του κυνηγετικού του όπλου ωστόσο όπως διαπιστώθηκε από την προανάκριση που ακολούθησε ο τραυματισμός προκλήθηκε από το όπλο του φίλου του. 

Σε ανακοίνωσή της η Αστυνομία αναφέρει για το συμβάν πως  “συνελήφθη την Κυριακή 16-11-2014 το μεσημέρι, στην Ξάνθη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σταυρούπολης, 34χρονος ημεδαπός, διότι, κατά τη διάρκεια κυνηγιού, σε δασική περιοχή της Ξάνθης, πυροβόλησε με το κυνηγετικό του όπλο, από λάθος χειρισμό, τον 31χρονο (ημεδαπό) φίλο του, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στον αριστερό μηρό και τη βουβωνική χώρα. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου”. 

Δεν υπάρχουν σχόλια