GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Πάρκαρε το Ι.Χ. του και αυτό άρχισε να καπνίζει! Σήμανε συναγερμός στην Πυροσβεστική Ξάνθης (+VIDEO)

-Το παρκαρισμένο Ι.Χ. άρχισε να βγάζει λευκούς καπνούς και οι γείτονες ειδοποίησαν την Πυροσβεστική  Συναγερμός σήμανε το πρωί της ...

-Το παρκαρισμένο Ι.Χ. άρχισε να βγάζει λευκούς καπνούς και οι γείτονες ειδοποίησαν την Πυροσβεστική 

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Δευτέρας επί της οδού Μ. Ασίας στην πόλη της Ξάνθης για ένα σταθμευμένο Ι.Χ. αυτοκίνητο το οποίο άρχισε να βγάζει καπνούς. 

Λίγο μετά τις 11.30, γείτονες και περαστικοί από το σημείο διαπίστωσαν πως από το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου έβγαινε πυκνός λευκός καπνός με αποτέλεσμα να πανικοβληθούν μιας και το όχημα ήταν άγνωστο προς τους ίδιους. Άμεσα ειδοποίησαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία η οποία κατέφθασε στο σημείο με ένα πλήρως επανδρωμένο Πυροσβεστικό όχημα ενώ στο σημείο κλήθηκε και έσπευσε και ένα όχημα της Τροχαίας. 

Μέσα σε ελάχιστα λεπτά οι πυροσβέστες διαπίστωσαν πως το αυτοκίνητο δεν είχε πάρει φωτιά, όπως αρχικά υπέθεταν οι κάτοικοι, αλλά πως υπήρχε πιθανόν κάποια μηχανική βλάβη - ενδεχόμενα στο ψυγείο του Ι.Χ. - στην οποία οφειλόταν οι καπνοί, οι οποίοι ωστόσο είχαν κοπάσει. Η Τροχαία αναζήτησε τον οδηγό του Ι.Χ. αυτοκινήτου από τον αριθμό κυκλοφορίας ενώ ενημερώθηκε και η Διεύθυνση Συγκοινωνιών ώστε να ταυτοποιηθεί πιο γρήγορα ο κάτοχος του οχήματος.   

Για λίγη ώρα η Μ. Ασίας στη συμβολή της με την οδό 40 Εκκλησιών τέθηκε εκτός κυκλοφορίας για καθαρά προληπτικούς λόγους, ενώ εντοπίστηκε ο οδηγός ο οποίος και έσπευσε στο σημείο για να δει τι είχε συμβεί. Ανοίγοντας το καπό του αυτοκινήτου, απ' όπου άλλωστε και έβγαιναν οι καπνοί, διαπίστωσε πως υπήρχε κάποια μηχανική βλάβη και ως εκ τούτου ζητήθηκε η συνδρομή μηχανικού. 

Η Τροχαία και το όχημα της Πυροσβεστικής απομακρύνθηκαν ωστόσο η κινητοποίηση τράβηξε τα βλέμματα και το ενδιαφέρον των διερχόμενων πεζών και οδηγών. 



Δεν υπάρχουν σχόλια