GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Επιτέθηκαν σε ταξί στο Δροσερό Ξάνθης – Πέντε άτομα έστησαν καρτέρι στον οδηγό!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ -Κούρσα τρόμου το απόγευμα της Κυριακής για οδηγό ταξί στην πόλη της Ξάνθης -Πέντε άτομα, με καλυμμένα τα πρόσωπά τους, ...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
-Κούρσα τρόμου το απόγευμα της Κυριακής για οδηγό ταξί στην πόλη της Ξάνθης
-Πέντε άτομα, με καλυμμένα τα πρόσωπά τους, του επιτέθηκαν για να τον ληστέψουν 

Καρτέρι έστησαν στις 18.00 το απόγευμα της Κυριακής πέντε άτομα από το Δροσερό της Ξάνθης σε οδηγό ταξί που εκτελούσε δρομολόγιο μέσα στον οικισμό των αθίγγανων. 

Ο οδηγός μετέφερε με το ταξί του πελάτισσα στην περιοχή πίσω από το κτήριο του ΟΑΕΔ, και κατά την έξοδό του από τον οικισμό δέχθηκε επίθεση από άγνωστους μέχρι στιγμής δράστες. Πιο συγκεκριμένα, οι δράστες εντόπισαν αρχικά τον οδηγό ταξί να βρίσκεται μέσα στον οικισμό και περίμεναν να αφήσει την πελάτισσα που είχε μέσα στο αυτοκίνητό του και του επιτέθηκαν. 

Ένας εκ των δραστών πετάχτηκε ξαφνικά μπροστά στον οδηγό, επιχειρώντας να του κόψει τον δρόμο ενώ οι υπόλοιποι με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους άρχισαν να χτυπούν τον αυτοκίνητο. Αντιδρώντας ενστικτωδώς και ακαριαία ο οδηγός πάτησε τις ασφάλειες και προσπάθησε να ξεφύγει από τα χτυπήματα των δραστών, που επιχειρούσαν να σπάσουν το ταξί και να κλέψουν τον οδηγό. 

Τελικώς, και για καλή του τύχη, κατάφερε να ξεφύγει με υλικές ζημιές στο όχημά του που προκλήθηκαν από τα χτυπήματα των δραστών ενώ φανερά σοκαρισμένος μετέβη άμεσα στο Αστυνομικό Τμήμα καταγγέλλοντας το συμβάν. 

Άξιο αναφοράς το γεγονός πως δεν είναι η πρώτη φορά που σημειώνεται αντίστοιχο περιστατικό στον εν λόγω οικισμό, μιας και στο παρελθόν οδηγοί ταξί έχουν πέσει θύματα επίθεσης ενώ πριν από μερικούς μήνες και ένας ντελιβεράς έχει ξυλοκοπηθεί μέσα στον οικισμό όταν μετέφερε γεύμα κατά παραγγελία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια