GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Πούλησε το φορτηγό του και μετά δήλωσε κλοπή! Δικογραφία για 44χρονο στη Δράμα

 Ο δράστης κατήγγειλε ψευδώς κλοπή Δ.Χ. φορτηγού με επικαθήμενο  Ως κλεμμένο δήλωσε στο Τμήμα Ασφαλείας Δράμας ένας 44χρονος το Δ.Χ. φ...

 Ο δράστης κατήγγειλε ψευδώς κλοπή Δ.Χ. φορτηγού με επικαθήμενο 

Ως κλεμμένο δήλωσε στο Τμήμα Ασφαλείας Δράμας ένας 44χρονος το Δ.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο με επικαθήμενο που είχε στην κατοχή του, συνολικής αξίας 80.000 ευρώ και το οποίο πριν από δύο περίπου χρόνια είχε πουλήσει τμηματικά σε μάντρα ανταλλακτικών. 

Ειδικότερα, ο 44χρονος, στις 5-11-2014, κατήγγειλε στο Τμήμα Ασφάλειας Δράμας, ότι το χρονικό διάστημα από 1 έως 3-11-2014, άγνωστος δράστης αφαίρεσε από την πόλη της Δράμας, το Δ.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο με επικαθήμενο ιδιοκτησίας του, συνολικής αξίας 80.000 ευρώ. 

Από τις έρευνες των αστυνομικών, προέκυψε ότι ο 44χρονος, κατήγγειλε ψευδώς την προαναφερόμενη κλοπή, καθώς επίσης ότι πριν δύο χρόνια περίπου, πούλησε τμηματικά το παραπάνω φορτηγό με το επικαθήμενο, σε μάντρα ανταλλακτικών και επιχείρηση ανακύκλωσης μετάλλων. 

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για ψευδή καταμήνυση η οποία και θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια