GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


59χρονος Ξανθιώτης ο ποδηλάτης που σκοτώθηκε στο τροχαίο κοντά στα νεκροταφεία (+VIDEO)

Ένας 59χρονος κάτοικος Ξάνθης ήταν ο ποδηλάτης που έχασε τη ζωή του το απόγευμα της Παρασκευής στην Ε.Ο. Ξάνθης – Πόρτο Λάγος κοντά στα...

Ένας 59χρονος κάτοικος Ξάνθης ήταν ο ποδηλάτης που έχασε τη ζωή του το απόγευμα της Παρασκευής στην Ε.Ο. Ξάνθης – Πόρτο Λάγος κοντά στα Δημοτικά Κοιμητήρια. 

Αν και στην αρχή δεν κατέστη εφικτό να ταυτοποιηθούν τα στοιχεία του θανόντος, οι Αστυνομικοί κατάφεραν να διαπιστώσουν τα στοιχεία του 59χρονου ο οποίος κινούμενος με το ποδήλατό του συγκρούστηκε με Ι.Χ. τύπου Smart που οδηγούσε 25χρονος λίγο πριν τις 6.00 το απόγευμα. 

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε θανάσιμα ο 59χρονος, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Σοκαρισμένος ο νεαρός οδηγός του Ι.Χ. κλήθηκε να καταθέσει στην Αστυνομία για το συμβάν, ενώ μέχρι στιγμής παραμένουν άγνωστες οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τραγικό δυστύχημα. 

Ο ποδηλάτης παρασύρθηκε και βρέθηκε κάτω από τις ρόδες του αυτοκινήτου, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστό το εάν έφερε πάνω του τα προβλεπόμενα διακριτικά για τη νύχτα, για να γίνεται αντιληπτός από τα διερχόμενα οχήματα. 


Δεν υπάρχουν σχόλια