GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Λαβράκια έβγαλαν οι έλεγχοι του ΣΔΟΕ στην ΑΜΘ – Εργολάβος “ξέχασε” να δηλώσει 410.000 ευρώ

Λαβράκια έβγαλε ο έλεγχος του Σώματος Δίωξης Οικονομικού εγκλήματος το δίμηνο Αύγουστος – Σεπτέμβριος στην περιοχή της Περιφέρειας Ανατολι...

sdoe_elegxosΛαβράκια έβγαλε ο έλεγχος του Σώματος Δίωξης Οικονομικού εγκλήματος το δίμηνο Αύγουστος – Σεπτέμβριος στην περιοχή της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Κατά τη διάρκεια εκτεταμένων ερευνών αποκαλύφθηκαν σημαντικές περιπτώσεις οικονομικού εγκλήματος απάτης και διαφθοράς.

Πιο συγκεκριμένα, μετά από άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών εργολάβου διαπιστώθηκε ότι είχε αποκρύψει εισόδημα ύψους 410.000 ευρώ. Επίσης πρώην Δ/ντής Τράπεζας στη Θάσο είχε αποκρύψει εισοδήματα ύψους 980.000 ευρώ, όπως προέκυψε από το άνοιγμα των τραπεζικών του λογαριασμών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΣΔΟΕ, τα πορίσματα των ερευνών του ΣΔΟΕ διαβιβάστηκαν στις αρμόδιες ΔΟΥ και τελωνεία κατά περίπτωση για τον καταλογισμό των φόρων ή δασμών και την επιβολή διοικητικών κυρώσεων, ενώ σε όσες περιπτώσεις προβλέπεται υποβλήθηκαν και στις αρμόδιες εισαγγελικές Αρχές. Επίσης, σε όσες περιπτώσεις διαπιστώθηκαν παρατυπίες αρμοδιότητας άλλων φορέων, εστάλησαν σχετικά δελτία πληροφοριών.

Δεν υπάρχουν σχόλια