GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Στην Ξάνθη ο Αργύρης Ντινόπουλος για τα "40" της ΝΔ - Διάχυτη πλέον η οσμή των εκλογών!

Εκδηλώσεις ανά την Ελλάδα με αφορμή τη συμπλήρωση 40 χρόνων από την ίδρυσή της ετοιμάζει η Νέα Δημοκρατία, με διάχυτη ωστόσο την οσμή των ...

Εκδηλώσεις ανά την Ελλάδα με αφορμή τη συμπλήρωση 40 χρόνων από την ίδρυσή της ετοιμάζει η Νέα Δημοκρατία, με διάχυτη ωστόσο την οσμή των πρόωρων εκλογών στην ατμόσφαιρα. 

Προς αυτή την κατεύθυνση το κόμμα του Αντώνη Σαμαρά προγραμματίζει μια σειρά από δράσεις σε διάφορες πόλεις της χώρας, στις οποίες θα δώσουν το παρών υπουργοί και βουλευτές  από όλες τις γαλάζιες φυλές (σαμαρικοί, καραμανλικοί και μητσοτακικοί), που όπως φαίνεται συστρατεύονται σε μία προφανή προσπάθεια συσπείρωσης της “όλης” Ν.Δ.

Οι εξορμήσεις των στελεχών όλων των εσωκομματικών αποχρώσεων έρχονται σε συνέχεια των δύο μεγάλων εκδηλώσεων σε Χαλκιδική και Αθήνα με τις οποίες επιχειρήθηκε η (και με συναισθηματικούς όρους και αναφορές στο καραμανλικό παρελθόν) επαναπροσέγγιση όλων όσοι απομακρύνθηκαν από τη Ν.Δ τα τελευταία χρόνια.

Σύμφωνα με το έως τώρα προγραμματισμό στην πόλη της Ξάνθης για τις αντίστοιχες εκδηλώσεις φαίνεται πως θα δώσει το παρών ο κ. Αργύρης Ντινόπουλος, Υπουργός Εσωτερικών, ενώ ο κ. Ανδρέας Παπαμιμίκος θα βρεθεί σε αντίστοιχη εκδήλωση στον Έβρο. Στην Καβάλα το παρών θα δώσει ο κ. Ευρυπίδης Στυλιανίδης από την Κομοτηνή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια