GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Ανήλικος επιτέθηκε σε 25χρονο στην Ξάνθη για να κλέψει... τσιγάρα – Είχε συνεργό έναν 19χρονο!

-Απείλησαν τον νεαρό πως εάν καταγγείλει τη ληστεία στην Αστυνομία θα έχει κακά ξεμπερδέματα  Σε έναν 25χρονο που περπατούσε στην Ξάνθ...

astynomia_sylipsi-Απείλησαν τον νεαρό πως εάν καταγγείλει τη ληστεία στην Αστυνομία θα έχει κακά ξεμπερδέματα 

Σε έναν 25χρονο που περπατούσε στην Ξάνθη με μια σακούλα γεμάτη πακέτα τσιγάρων επιτέθηκε ένας 17χρονος μαζί με έναν 19χρονο το μεσημέρι της Πέμπτης. 

Οι δύο δράστες, προσέγγισαν τον 25χρονο και με τη χρήση σωματικής βίας, απέσπασαν από την κατοχή του, μία σακούλα η οποία περιείχε 57 πακέτα τσιγάρων, ενώ στη συνέχεια τον απείλησαν να μην καταγγείλει το συμβάν στις αστυνομικές αρχές και τράπηκαν σε φυγή.  

Μετά από σχετική καταγγελία του περιστατικού, οι αστυνομικοί ενήργησαν εκτεταμένες έρευνες και αναζητήσεις, με αποτέλεσμα να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον 17χρονο δράστη το απόγευμα της ίδιας ημέρας. 

Στην κατοχή του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πακέτο τσιγάρων και το χρηματικό ποσό των 40 ευρώ.   Σημειώνεται ότι και οι δύο δράστες έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές. 

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση και τις έρευνες ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.  

Δεν υπάρχουν σχόλια