GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Οργή Χατζόπουλου – Άστραψε και βρόντηξε στον Δήμο Αβδήρων για συκοφαντικές αναφορές! (+VIDEO)

-Ζήτησε και πήρε τον λόγο πριν την έναρξη του Δημοτικού Συμβουλίου το απόγευμα της Δευτέρας -Εμφανίζεται να χρωστά χρήματα για επιχειρημ...

-Ζήτησε και πήρε τον λόγο πριν την έναρξη του Δημοτικού Συμβουλίου το απόγευμα της Δευτέρας
-Εμφανίζεται να χρωστά χρήματα για επιχειρηματική του δραστηριότητα, τα οποία ο ίδιος δεν οφείλει όπως δήλωσε 

Άστραψε και βρόντηξε ο πλειοψηφών σύμβουλος της συμπολίτευσης στον Δήμο Αβδήρων κ. Νίκος Χατζόπουλος το απόγευμα της Δευτέρας, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, εκφράζοντας δημοσίως την οργή του για συκοφαντικές αναφορές, όπως δήλωσε, σε βάρος του. 

Ο κ. Χατζόπουλος ζήτησε και έλαβε τον λόγο πριν τη συζήτηση των εντός ημερησίας διάταξης θεμάτων, λέγοντας πως θέλει να τοποθετηθεί για μια προσωπική του υπόθεση. Όπως ανέφερε το τελευταίο διάστημα έχουν υποπέσει στην αντίληψή του συκοφαντικές για το πρόσωπό του αναφορές για τις οποίες ένιωσε την ανάγκη να τοποθετηθεί. 


“Αναγκάζομαι να τοποθετηθώ αν και δεν νιώθω την ανάγκη να απολογηθώ για ένα θέμα που άπτεται της υπόληψης του ονόματος μου” σημείωσε ο ίδιος, εξηγώντας πως πριν από μερικά χρόνια προχώρησε στη μίσθωση του αναψυκτηρίου στο Πόρτο Μόλο από δημοτική επιχείρηση του τότε Δήμου, ωστόσο κωλύματα που συνάντησε από την πρώτη κιόλας στιγμή υπογραφής της σχετικής σύμβασης τον ανάγκασαν στο να προχωρήσει στη διάλυση αυτής. 

“Το Δ.Σ. της ΔΕΑΔΑ ψήφισε τότε ομόφωνα την οριστική καταγγελία της συμβάσεως μου και όλα αυτά τα χρόνια δεν είχα καμία όχληση” σημείωσε ο ίδιος, τονίζοντας πως πως “εκεί ξεκινά ένας τραγέλαφος.  Στα τέλη του Απρίλη μου έρχεται ένα έγγραφο, το οποίο δεν αποτελεί προσωπικό ειδοποιητήριο και το οποίο δεν μου επιδόθηκε με δικαστικό επιμελητή αλλά πετάχτηκε στο καφενείο στα Άβδηρα και στο οποίο λέει ότι χρωστάω 11.200 ευρώ”.

Μάλιστα ο κ. Χατζόπουλος πρόσθεσε πως αναζητώντας πληροφορίες γύρω από το εν λόγω έγγραφο έμαθε πως αυτό εκδόθηκε με εντολές άνωθεν ενώ τον περασμένο Αύγουστο κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου και χωρίς ο ίδιος να είναι παρών συκοφαντήθηκε από Δημοτικό Σύμβουλο για την εν λόγω υπόθεση. “Καθιστώ σαφές προς πάσα κατεύθυνση πως σε κανέναν δεν δίνω το δικαίωμα να σπιλώνει το όνομά μου. Στην αρχική λίστα των οφειλετών της ΔΕΑΔΑ δεν υπήρχε το όνομά μου, ενώ εμφανίστηκε προεκλογικά σε μια άλλη λίστα. Εάν χρωστώ προκαλώ να βεβαιωθεί το χρέος μου και να πάω να το καταθέσω με κάθε επιφύλαξη”. 

Μάλιστα κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής του ο ίδιος άφησε να ενωθεί πως ο πρώην Δήμαρχος Αβδήρων κ. Βασίλης Τσολακίδης ήταν αυτός που έδωσε την εντολή να υπογραφεί το σχετικό ειδοποιητήριο της οφειλής με τον κ. Χατζόπουλο να τονίζει πως “με τέτοια παιχνιδάκια μικροπωλητής και πισόπλατων μαχαιριών και χτυπημάτων κάτω από τη μέση ίσως να πίστεψαν ότι θα φοβηθώ και δεν θα κατέβω υποψήφιος με τον νύν Δήμαρχο”.

Παίρνοντας τον λόγο ο κ. Δημήτρης Γαλανόπουλος από την παράταξη του κ. Τσολακίδη, σημείωσε πως “καλό θα ήταν να είναι παρών και ο κ. Τσολακίδης σε μια τέτοια συζήτηση”, με τον κ. Χατζόπουλο να ανταπαντά πως ήδη παρέμεινε σιωπηλός για αρκετό χρονικό διάστημα και πως ένιωσε την ανάγκη να τοποθετηθεί. Ερωτηθείς σχετικά ο νομικός σύμβουλος του Δήμου κ. Μαυρομάτης, ανέφερε πως δόθηκε όντως εντολή από τον τότε Δήμαρχο να αποσταλούν ειδοποιητήρια στους οφειλέτες, ωστόσο ξεκαθάρισε πως “έχει δίκιο σε αυτά που λέει ο κ. Χατζόπουλος. Ήρθε σε εμένα ένα χαρτί που λέει ότι αυτοί είναι οφειλέτες. Στη μια λίστα απουσίαζε ο κ. Χατζόπουλος στην άλλη προστέθηκε”.  

Ο δημοτικός σύμβουλος της συμπολίτευσης επιφυλάχθηκε για την προάσπιση παντός νομίμου δικαιώματός του ενώ δήλωσε πρόθυμος να επανέλθει στη συζήτηση της υπόθεσης όποτε και εάν κριθεί σκόπιμο και με τον πρώην Δήμαρχο παρόντα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια