GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


“Πνίγηκε” στην ομίχλη η ορεινή Σταυρούπολη Ξάνθης - Άναψαν σόμπες και τζάκια! (+VIDEO)

Ένα τεράστιο πέπλο ομίχλης έπνιξε το πρωί της Δευτέρας την ορεινή Σταυρούπολη του Δήμου Ξάνθης καθώς και τους γύρω αυτής οικισμούς.  ...


Ένα τεράστιο πέπλο ομίχλης έπνιξε το πρωί της Δευτέρας την ορεινή Σταυρούπολη του Δήμου Ξάνθης καθώς και τους γύρω αυτής οικισμούς. 

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα σύνηθες για την περιοχή φαινόμενο, το οποίο αν και προκάλεσε μικρής έκτασης προβλήματα στην ομαλή κυκλοφορία των οχημάτων, ήταν πράγματι εντυπωσιακό.

Ολόκληρο το χωριό πνίγηκε κυριολεκτικά μέσα στις νεφώσεις των υδροσταγονιδιών δημιουργώντας μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα στην περιοχή, ενώ αντικρίζοντας κανείς τον οικισμό από ψηλά δεν μπορούσε να τον διακρίνει ούτε στο ελάχιστο.

Το φαινόμενο άρχισε να εξασθενεί λίγο μετά τις 10.30 το πρωί, όταν η ομίχλη υποχώρησε. 

Την ίδια στιγμή ήδη εδώ και μερικές ημέρες αρκετοί κάτοικοι της ορεινής Ξάνθης, σε αντίθεση με αυτούς του πεδινού τμήματος του Νομού, άναψαν τις σόμπες και τα τζάκια τους ή επέλεξαν να κάψουν όσο πετρέλαιο θέρμανσης τους είχε απομένει από την περσινή χρονιά μιας και η θερμοκρασία, κυρίως τις πολύ πρωινές αλλά και τις βραδινές ώρες, άρχισε να υποχωρεί αισθητά. 



Δεν υπάρχουν σχόλια