GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Πλημμύρισαν κόσμο τα γήπεδα τένις στην Ξάνθη – “Ανάσα” για τα ξενοδοχεία και τον τουρισμό (+ΦΩΤΟ)

-Πραγματοποιήθηκε το 5ο Πανελλήνιο Τουρνουά Ε2 κατηγορίας στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης  Με κόσμο πλημμύρισαν οι αθλητικ...

-Πραγματοποιήθηκε το 5ο Πανελλήνιο Τουρνουά Ε2 κατηγορίας στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης 

Με κόσμο πλημμύρισαν οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Ξάνθης από την περασμένη Παρασκευή στο πλαίσιο της διοργάνωσης του 5ου Πανελλήνιου Τουρνουά Ε2 κατηγορίας! 

Μικροί αθλητές και λάτρεις του αθλήματος από διάφορα τα μέρη της χώρας βρέθηκαν στην περιοχή για να λάβουν μέρος στους αγώνες και να παρακολουθήσουν το τουρνουά ενώ φρόντισαν αποχωρώντας να γεμίσουν τις αποσκευές τους με παραστάσεις από τα γραφικά σοκάκια της Παλιάς Πόλης, με βόλτες στον αστικό ιστό της περιοχής, με γεύσεις και αρώματα της περιοχής χωρίς να παραλείψουν να εκφράσουν την ικανοποίησή τους στους διοργανωτές. 

Όπως εξηγεί ο κος Κυριάκος Βαχαρίδης, αντιπρόεδρος του Ομίλου Αντισφαίρισης Ξάνθης και πρόεδρος της Α1 “πρόκειται για το 5ο πανελλαδικό τουρνουά Ε2 κατηγορίας ηλικίας 14 και 16 χρόνων αγόρια και κορίτσια, στο οποίο συμμετείχαν 90 άτομα απ' όλη την Ελλάδα. Πρόκειται για αθλητές από τα Χανιά μέχρι τα Γιαννιτσά την Κέρκυρα και την Ηγουμενίτσα”. 

Η διοργάνωσης του τουρνουά έδωσε μια πρώτης τάξεως “ανάσα” στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις της περιοχής αλλά και στους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον τουρισμό ευρύτερα, καθώς αθλητές και συνοδοί διέμειναν στα ξενοδοχεία της πόλης και περιπλανήθηκαν στην περιοχή για 4 συνολικά ημέρες. “Έχουν γίνει και στο παρελθόν αντίστοιχα τουρνουά και κάθε χρόνο προσπαθούμε να κάνουμε από ένα” σημειώνει ο κ. Βαχαρίδης, ενώ όπως τονίζεται οι διοργανωτές υπερέβαλαν εαυτούς για την έγκαιρη διεκπεραίωση όλων των απαραίτητων εργασιών για την ομαλή και απρόσκοπτη διεξαγωγή των αγώνων. 

Σημαντική διάκριση κατάφερε να πετύχει και η Άννα Συμωνίδου, από την Ξάνθη, καθώς κατέλαβε την 3η θέση στην κατηγορία των κοριτσιών 14 ετών, επιβεβαιώνοντας αυτούς που βλέποντάς την κατά καιρούς να αγωνίζεται θεωρούν πως είναι μια πολλά υποσχόμενη αθλήτρια. 

Καλύτερες υποδομές, καλύτερα αποτελέσματα! 
Από την πλευρά τους οι διοργανωτές επισημαίνουν πως προσπαθούν με όσα μέσα έχουν διαθέσιμα να υλοποιήσουν αντίστοιχες δράσεις, ωστόσο καθίσταται σαφές πως η βελτίωση των υπαρχουσών υποδομών θα σηματοδοτήσει μια νέα εποχή για την αντισφαίριση στην περιοχή και τα ανταποδοτική οφέλη που μπορεί αυτή να επιφέρει στην τοπική οικονομία και την πόλη ευρύτερα.       

“Έχουν περάσει πολλά χρόνια από την ημέρα που έγιναν τα γήπεδα και είναι σίγουρο ότι θέλουν συντήρηση. Για να πάρουμε διοργανώσεις μεγαλύτερων κατηγοριών πρέπει να γίνουν και άλλα γήπεδα, δεν επαρκούν τα τέσσερα που έχουμε” σημειώνει ο κ. Βαχαρίδης εξηγώντας πως “αρκεί να αναλογιστεί κανείς πως περίπου 300 άτομα βρέθηκαν αυτό το τετραήμερο στην περιοχή και έμειναν στα ξενοδοχεία. Εάν γίνουν περισσότερα και μεγαλύτερα γήπεδα θα έχουμε και περισσότερα άτομα.  Δεν νομίζω να υπάρχει άλλο άθλημα που να φέρνει τόσο κόσμο εδώ στην πόλη της Ξάνθης. Ακόμη και για την επαγγελματική ομάδα της Ξάνθης δεν έρχονται να μείνουν 3 ή 4 ημέρες, να γυρίσουν την πόλη να φάνε έξω, να την γνωρίσουν. Εγώ πιστεύω ότι μετά θα ξανάρθουν γιατί η πόλη είναι όμορφη και ο λαός της φιλόξενος”. 

Άξιο αναφοράς το γεγονός πως μια πιθανή “επένδυση” στη βελτίωση των υποδομών και στη δημιουργία νέων γηπέδων θα δώσει το πράσινο φως για τη διενέργεια ακόμη και πανευρωπαϊκών διοργανώσεων στην πόλη της Ξάνθης. 





Δεν υπάρχουν σχόλια