GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ανήλικος έκλεψε χρήματα από ίντερνετ καφέ στην Αλεξανδρούπολη – Χειροπέδες και στον πατέρα του!

Συνελήφθησαν ένας 16χρονος ημεδαπός για κλοπή και ο 35χρονος πατέρας του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου  Εξιχνιάστηκε, ύστερα από τ...

Συνελήφθησαν ένας 16χρονος ημεδαπός για κλοπή και ο 35χρονος πατέρας του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου 

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από τις έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, κλοπή σε κατάστημα της Αλεξανδρούπολης, που είχε διαπραχθεί τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης 2-10-2014. 

Για την υπόθεση, συνελήφθησαν την Πέμπτη (2-10-2014) το απόγευμα, στην Αλεξανδρούπολη, από τους παραπάνω αστυνομικούς, ένας 16χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κλοπή και ο 35χρονος πατέρας του, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. 

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από τις έρευνες, ο 16χρονος, τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης 2-10-2014, εισήλθε σε κατάστημα (ίντερνετ καφέ) της Αλεξανδρούπολης και αφαίρεσε από την ταμειακή μηχανή το χρηματικό ποσό των 170 ευρώ. 

Σημειώνεται ότι ο 16χρονος έχει απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές και ο 35χρονος για παράνομη μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών. 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια