GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Τρόμος στην Ξάνθη - Πετάχτηκαν μπροστά σε Ι.Χ. επιτέθηκαν στην οδηγό και της έκλεψαν το κινητό!

-Σπείρα ανηλίκων διέπραξε κλοπές, ληστείες και διαρρήξεις από τον Μάρτιο μέχρι και τον Οκτώβρη -Έκλεψαν ακόμη και κλουβιά... με πουλιά! ...

listeia_xanthi-Σπείρα ανηλίκων διέπραξε κλοπές, ληστείες και διαρρήξεις από τον Μάρτιο μέχρι και τον Οκτώβρη
-Έκλεψαν ακόμη και κλουβιά... με πουλιά! 

Πρακτικές που θυμίζουν... κινηματογραφικές ληστείες χρησιμοποιούσε μια ομάδα ανηλίκων που σε συνεργασία με έναν 20χρονο είχαν ρημάξει την πόλη της Ξάνθης από τον Μάρτιο μέχρι και τον Οκτώβρη. 

Πρόκειται για δυο 15χρονους έναν 16χρονο και έναν 20χρονο σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία και κλοπές τόσο στην πόλη όσο και σε χωριά της Ξάνθης. 

Οι Αστυνομικοί κατάφεραν μετά από ενδελεχής έρευνες να φτάσουν στα ίχνη των δραστών που κατάφεραν να κλέψουν 4 δίκυκλα, να διαρρήξουν 11 οχήματα, καταστήματα και οικίες καθώς και να διαπράξουν μια ιδιαίτερη ληστεία στη μέση του δρόμου! 

Σκηνές... από ταινία! 
Αν και ανήλικοι οι δράστες δεν δίσταζαν να χρησιμοποιούν τακτικές που θυμίζουν κάτι από... κινηματογραφικά σενάρια, καθώς οι δύο εξ αυτών, και πιο συγκεκριμένα ο 16χρονος και ένας εκ των 15χρονων, μαζί με έναν άγνωστο μέχρι στιγμής συνεργό τους  αφού διέκοψαν την πορεία Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου που οδηγούσε 44χρονη ημεδαπή το απόγευμα της 17 Οκτωβρίου πέφτοντας οι ίδιοι στο δρόμο, στη συνέχεια άσκησαν σωματική βία σε βάρος της οδηγού, αφαιρώντας από την κατοχή της, μία  ηλεκτρονική συσκευή, ένα κινητό τηλέφωνο και διάφορα αντικείμενα -  έγγραφα. 

Το χρονικό διάστημα Ιούνιος – Οκτώβριος 2014, οι τρεις δράστες, ηλικίας 16, 15 και 15 ετών, ενεργώντας από κοινού, αφαίρεσαν από την πόλη της Ξάνθης, 4 δίκυκλα (2 μοτοσικλέτες και 2 μορτοποδήλατα) και διέρρηξαν, στην Ξάνθη και τη Διομήδεια Ξάνθης, 9 οχήματα - καταστήματα, αφαιρώντας από το εσωτερικό τους, μεταξύ άλλων, 4 ηλεκτρονικές συσκευές, 16 κιβώτια με οινοπνευματώδη ποτά, το χρηματικό ποσό των 80 ευρώ και 15 κλουβιά με 27 πτηνά, ενώ αποπειράθηκαν να διαρρήξουν άλλο 1 κατάστημα.

-Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 4 ημεδαπών για ληστεία και κλοπές κατά περίπτωση 

Την 26-3-2014, οι δύο δράστες, ηλικίας 15 και 20 ετών, διέρρηξαν οικία στην Ξάνθη και αφαίρεσαν από το εσωτερικό της, 2 χρυσαφικά και το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ. 

Κατά τη διάρκεια των ερευνών, βρέθηκαν δύο από τα δίκυκλα που αφαίρεσαν οι δράστες, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους. 

Σημειώνεται ότι και οι τέσσερις δράστες έχουν απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές. 

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ξάνθης, ενώ η προανάκριση και οι έρευνες συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια