GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Υπό κατασκευή η Επιτροπή Διαβούλευσης του Δήμου Ξάνθης – Κάλεσμα σε ενδιαφερόμενους

Κάλεσμα σε ενδιαφερόμενους να υποβάλουν αίτηση για την Επιτροπή Διαβούλευσης απευθύνει με ανακοίνωσή του ο Δήμος Ξάνθης.  Πρόκειται γι...

Κάλεσμα σε ενδιαφερόμενους να υποβάλουν αίτηση για την Επιτροπή Διαβούλευσης απευθύνει με ανακοίνωσή του ο Δήμος Ξάνθης. 

Πρόκειται για ένα όργανο – δημιούργημα του Καλλικράτη, το οποίο ωστόσο πρακτικά δεν έχει αποδώσει ούτε στο ελάχιστο τα προσδοκώμενα αποτελέσματα μέχρι στιγμής, ενώ στην περιοχή όσες φορές έγιναν προσπάθειες αυτή να συγκληθεί και να συνεδριάσει διαπιστώθηκε έλλειμμα αρμοδιοτήτων.  

Στην σχετική ανακοίνωση του Δήμου αναφέρονται τα κάτωθι: 
Προκειμένου να συγκροτηθεί η προβλεπόμενη από το άρθρο 76 του Ν. 3852/2010, Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης, καλούνται οι εκπρόσωποι φορέων της Τοπικής Κοινωνίας που επιθυμούν να συμμετέχουν στην Επιτροπή να ορίσουν εκπροσώπους τους αποστέλλοντας ταχυδρομικά, σχετικό έγγραφο στο Δήμο Ξάνθης (Δ/νση Διοικητικών Υπηρεσιών, Τμήμα Διοικητικών Υπηρεσιών, Γραφείο Διοικητικής Μέριμνας και Διαφάνειας, Πλατεία Δημοκρατίας, 67100 Ξάνθη) ή με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στη διεύθυνση: dimos@cityofxanthi.gr έως τη Παρασκευή, 24/10/2014.

Δεν υπάρχουν σχόλια