GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Στη Βουλγαρία ο ΕΟΣ Ξάνθης

Το τριήμερο 24-26 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε η εκδρομή του Ε.Ο.Σ. Ξάνθης στην περιοχή του Arda, τμήμα της οροσειράς της Ροδόπης στη νότι...

eos_voulgaria
Το τριήμερο 24-26 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε η εκδρομή του Ε.Ο.Σ. Ξάνθης στην περιοχή του Arda, τμήμα της οροσειράς της Ροδόπης στη νότια Βουλγαρία. Αν και οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν ευνοϊκές για πεζοπορία - έβρεχε συνεχώς και μάλιστα την Παρασκευή χιόνισε για λίγες ώρες - οι συμμετέχοντες απόλαυσαν τη φιλοξενία στον ξενώνα «IZVORAT» και είχαν την ευκαιρία για μια σύντομη πορεία 2,5 ωρών, υπό βροχή, την Κυριακή σε δασικό μονοπάτι της περιοχής. Συνολικά η ομάδα αποτελούνταν από 19 άτομα.

Την επόμενη Κυριακή ο Ε.Ο.Σ. Ξάνθης πραγματοποιεί δύο ημερήσιες ορειβατικές εξορμήσεις. Η πρώτη είναι μια πορεία από το Λυκοδρόμιο προς το χαμένο εκκλησάκι της Παναγίας, στα 737μ υψόμετρο, με υψομετρική διαφορά 340μ, διάρκειας 4 ωρών.
Η πορεία είναι ιδανική και για παιδιά ή αρχάριους στην ορειβασία.
Υπεύθυνος : Μαρία Καραογλάνη 6987216993.

Η δεύτερη θα γίνει στην περιοχή Τρεις Κορφές του Αρκουδορέματος, στην ορεινή περιοχή της Δράμας, στη διάρκεια της οποίας θα εξερευνηθεί παλιό Οθωμανικό χωριό στη συμβολή Αρκουδορέματος και Σκοτεινού Ρέματος. Η πορεία θα έχει διάρκεια 7 ώρες και θεωρείται μέτριας δυσκολίας ( βαθμός δυσκολίας 2). Υπεύθυνος: Γιώργος Μπακαλίδης 2541073478 / 6948615813.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του ΕΟΣ Ξάνθης www.eosx.gr καθώς και τη σελίδα μας στο facebook .

Δεν υπάρχουν σχόλια