GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Έβαλαν στο “μάτι” τα ταξί της Ξάνθης – Πέντε διαρρήξεις σε λιγότερο από μία εβδομάδα

-Τα ξημερώματα του Σαββάτου το τελευταίο περιστατικό επί της οδού Καβάλας  Μορφή επιδημίας έχουν λάβει πλέον οι διαρρήξεις στα ταξί τη...

-Τα ξημερώματα του Σαββάτου το τελευταίο περιστατικό επί της οδού Καβάλας 

Μορφή επιδημίας έχουν λάβει πλέον οι διαρρήξεις στα ταξί της Ξάνθης, καθώς μέσα σε διάστημα μόλις έξι ημερών σημειώθηκαν συνολικά πέντε περιστατικά στην πόλη. 

Το πιο πρόσφατο περιστατικό που ήρθε να αναστατώσει ακόμη περισσότερο τους οδηγούς ταξί σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στην επί της οδού Καβάλας, σε Ε.Δ.Χ. αυτοκίνητο που βρισκόταν σταθμευμένο. 

Ο δράστης ή οι δράστες, άγνωστοι και ασύλληπτοι μέχρι στιγμής, ακολουθώντας την ίδια ακριβώς μέθοδο έσπασε το πίσω τζαμάκι του αυτοκινήτου ώστε να εισέλθει σε αυτό αναζητώντας χρήματα και αντικείμενα αξίας.

Υπενθυμίζεται πως τις προηγούμενες ημέρες είχαν σημειωθεί ακόμη τέσσερα περιστατικά, με τους οδηγούς ταξί να παίρνουν πλέον τα μέτρα τους, αποφασίζοντας να μην αφήνουν τίποτα το σημαντικό στο εσωτερικό των οχημάτων τους. 

Οι δράστες έφυγαν για ακόμη μια φορά με άδεια χέρια, ωστόσο άφησαν πίσω τους υλικές ζημιές όπως και στις προηγούμενες διαρρήξεις. Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, η οποία έχει αναλάβει και την εξιχνίαση των διαρρήξεων που έχουν θορυβήσει εντόνως τους οδηγούς ταξί της περιοχής.  

Δεν υπάρχουν σχόλια