GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Σφοδρή σύγκρουση δυο Ι.Χ. στη 40 Εκκλησιών Ξάνθης – Στο Νοσοκομείο ηλικιωμένη συνοδηγός (+VIDEO)

-Έφερνε σβούρες Ι.Χ. που παραβίασε πινακίδα STOP και οδηγούσε ηλικιωμένος  -Τραυματίστηκε ελαφρά και ένα ανήλικο παιδί που βρισκόταν μέσ...

troxaio_xanthi01-Έφερνε σβούρες Ι.Χ. που παραβίασε πινακίδα STOP και οδηγούσε ηλικιωμένος 
-Τραυματίστηκε ελαφρά και ένα ανήλικο παιδί που βρισκόταν μέσα στο όχημα 

Στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης κατέληξε ηλικιωμένη γυναίκα που ενεπλάκη στη σφοδρή σύγκρουση δυο Ι.Χ. αυτοκινήτων επί της οδού 40 Εκκλησιών νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας. 

Όλα ξεκίνησαν όταν διερχόμενο Ι.Χ. κινούμενο επί της οδού Αγίας Λαύρας παραβίασε πινακίδα STOP στη συμβολή με την οδό 40 Εκκλησιών, σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με Ι.Χ. το οποίο έχοντας προτεραιότητα κινούταν με κατεύθυνση την οδό Σάρδεων. 

Τα δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν με τέτοια σφοδρότητα που το πρώτο εξ αυτών έφερνε σβούρες πάνω στο οδόστρωμα και κατέληξε με ανεστραμμένη κατεύθυνση πάνω σε παρακείμενη πινακίδα σήμανσης. Ο οδηγός του οχήματος, ηλικιωμένος άνδρας, δεν τραυματίστηκε καθώς άνοιξαν οι αερόσακοι μετά τη σύγκρουση, ωστόσο δεν συνέβη το ίδιο και με την ηλικιωμένη συνοδηγό η οποία εγκλωβίστηκε στη θέση του συνοδηγού καθώς από τη σύγκρουση σφήνωσε η δεξιά πόρτα του αυτοκινήτου. Ελαφρά τραυματίστηκε και ένα ανήλικο αγοράκι το οποίο βρισκόταν στο πίσω κάθισμα και από τον τρόμο του δάγκωσε τη γλώσσα του. 

Στο σημείο κλήθηκε και έσπευσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ξάνθης για να απεγκλωβίσει την ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο αν και η κατάσταση της υγείας της δεν κρίνεται σοβαρή. Η οδηγός του έτερου οχήματος υπέστη σοκ από τη σύγκρουση, καθώς κυριολεκτικά δεν μπορούσε να αντιληφθεί το τι είχε συμβεί. 


Άνδρες της Πυροσβεστικής προχώρησαν στον καθαρισμό του οδοστρώματος από λάδια και κατάλοιπα των δύο οχημάτων, ώστε να δοθεί ο δρόμος σε κυκλοφορία, ενώ η Τροχαία Ξάνθης διενεργεί προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το ατύχημα. 

Από τη σύγκρουση υπέστη σοβαρές ζημιές και το έτερο διερχόμενο Ι.Χ. το μπροστινό τμήμα του οποίου καταστράφηκε, ενώ από θαύμα δεν τραυματίστηκε κάποιος ανυποψίαστος περαστικός από την τρελή κούρσα που ακολούθησαν τα αυτοκίνητα. 

Δεν είναι η πρώτη φορά που σημειώνεται αντίστοιχο ατύχημα στη συγκεκριμένη περιοχή, καθώς οι οδηγοί που κινούνται επί της 40 Εκκλησιών έχουν προτεραιότητα μέχρι και τη συμβολή με την οδό Σάρδεων, ενώ καταγράφονται παραβάσεις από τους οδηγούς που κινούνται στις παράλληλες οδούς.   Άξιο αναφοράς πως για το συμβάν κλήθηκε και δεύτερο πυροσβεστικό όχημα το οποίο ωστόσο δεν χρειάστηκε να επέμβει. 

troxaio_xanthi02

troxaio_xanthi03

troxaio_xanthi04

troxaio_xanthi05

troxaio_xanthi06

troxaio_xanthi07

Δεν υπάρχουν σχόλια